דרוש מידע מצאתי זבוב מת בחזה עוף קפוא איך אני יכול לקבל ע''ז פיצוי הכי גבוה ששייך

סומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ע"פ תורה אין כזה מושג 'פיצויים'.
מה שאפשר לעשות מחוץ למסגרת התורה, לדווח על כך אצל המפעל המייצר. והם יחליטו מה לתת.
או בכלל לספר לבית המשפט שזה גרם לכם להקאות קורונה וכדו' ואז יתכן שתקבלו מניות באמזון...

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מאוד תלוי, מאיפה הבשר, איזה חברה ומאין זה נקנה,
לא דומה זבוב שמצאת במגשית חזה עטוף עם פלומבה של קהילות או רובין או עדה או מחפוד לא משנה,
או במגשית שארזו לך בקצבי בסופר מתחת לבית.
הבדל גדול, ואפילו ענק.
(רק אל תגיד בדיוק מהיכן זה שלא יכנס לחשש אבק לשון הרע..)

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מאוד תלוי, מאיפה הבשר, איזה חברה ומאין זה נקנה,
לא דומה זבוב שמצאת במגשית חזה עטוף עם פלומבה של קהילות או רובין או עדה או מחפוד לא משנה,
או במגשית שארזו לך בקצבי בסופר מתחת לבית.
אני רוצה לדייק יותר,
תלוי לאיזה חברה נפלת!

פעמיים יצא לי להתלונן על מוצר מחברה מסוים
פעם אחת על כבד 250 גרם שהיה מקולקל - וקבלתי זיכוי באושר עד של 20 ש"ח :mad: הכבד עלה 30.
פעם שנייה על עוף מחולק שקניתי, והיה בחבילה רק חזה עם עצמות - שהמחיר לא שווה לעוף מחולק - עד עכשיו לא קבלתי כלום, - התקשרתי כבר כמה פעמים.

פעם אחת התלוננתי על חבילה "אני אכתוב את שם החברה לשבח" ממשחטת "קהילות"
קניתי חבילה חזה עוף - כדי להכין שניצלים, אני פותחת וזה היה חבילה פרגיות.
נכון שהרווחתי בעצם, כי קניתי משהו ב40 ש"ח וקבלתי מוצר ב70 ש"ח,
אבל באותו רגע רציתי להכין שניצלים במהירות לארוחת ערב, והפרגיות "הטעימות" לא עזר לי......
התקשרתי להתלונן, וקבלתי צי'ק בדואר בסכום של 120 ש"ח

אז @כהן אמיתי אם נפלת עם החברה הראשונה, כנראה שאין סיכוי, ואם את בר מזל וזה היה קהילות אז יש סיכוי.....

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אני רוצה לדייק יותר,
תלוי לאיזה חברה נפלת!

פעמיים יצא לי להתלונן על מוצר מחברה מסוים
פעם אחת על כבד 250 גרם שהיה מקולקל - וקבלתי זיכוי באושר עד של 20 ש"ח :mad: הכבד עלה 30.
פעם שנייה על עוף מחולק שקניתי, והיה בחבילה רק חזה עם עצמות - שהמחיר לא שווה לעוף מחולק - עד עכשיו לא קבלתי כלום, - התקשרתי כבר כמה פעמים.

פעם אחת התלוננתי על חבילה "אני אכתוב את שם החברה לשבח" ממשחטת "קהילות"
קניתי חבילה חזה עוף - כדי להכין שניצלים, אני פותחת וזה היה חבילה פרגיות.
נכון שהרווחתי בעצם, כי קניתי משהו ב40 ש"ח וקבלתי מוצר ב70 ש"ח,
אבל באותו רגע רציתי להכין שניצלים במהירות לארוחת ערב, והפרגיות "הטעימות" לא עזר לי......
התקשרתי להתלונן, וקבלתי צי'ק בדואר בסכום של 120 ש"ח

אז @כהן אמיתי אם נפלת עם החברה הראשונה, כנראה שאין סיכוי, ואם את בר מזל וזה היה קהילות אז יש סיכוי.....
לא קשור לקהילות בכלל,
קשור למשחטה,
אם זה קהילות אז לכאורה משחטת עוף עוז בשגב שלום, אבל יכול להיות אחד מהמשחטות הקטנות האחרות.
קהילות סך הכול נותנת את ההכשר וזה בהכרח לא קשור אליהם.

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
אני קניתי פעם אסאדו ב 90 ש"ח לקילו והיו שם (רק) עצמות(מסתבר שזה היה מארז "עצמות לחמין" עם מדבקה של אסאדו)
ועד היום לא הצלחתי ליצור קשר עם השירות לקוחות שלהם, פשוט אין להם שירות לקוחות.
(עוף למהדרין)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה