למה גוגל חסם את הסרטון מיד?מפחיד!!! מפחיד!!! מפחיד!!!
להזדעזע מה שקרה בגלל "פיקות"
לא נפצים לא דינמיות סה"כ "פיקות" תמימות....
זה לא גוגל זה הסינוןלמה גוגל חסם את הסרטון מיד?
זה גוגל. נותן להוריד, אבל כותב שגוגל חסם את הסרטון.זה לא גוגל זה הסינון
השם של הסרטון מכיל @ ולכן השם שלו הוחלף ל-'אסור לפרסם מיילים' ואי אפשר לצפות בומפחיד!!! מפחיד!!! מפחיד!!!
להזדעזע מה שקרה בגלל "פיקות"
לא נפצים לא דינמיות סה"כ "פיקות" תמימות....
תודה על השיתוף .חשוב מאוד לעורר על הנושא הכאוב הזה.ולהזהיר גדולים על הקטנים..את עוונותי אני מזכיר היום
כשהייתי כבן 12 השגתי סופר טייגר ורציתי להבהיל כמה ילדים בגילי
הלכתי אחריהם והדלקתי את הדינמיט ואז הם בדיוק פנו בפנייה מסויימת וחצצו בינינו עצים, רצתי אחריהם שתי שניות עד לפניה ונשארו לי עוד כ3 שניות עד לפיצוץ ואז לחרדתי אני רואה אשה עם עגלת תינוק ועוד כשלשה ילדים מסביבה באה ממולי מאותה פנייה, נשאר לי שנייה אחת להסתפק אם להשאיר את הדינמיט ביד וזה יתפוצץ עלי או לזרוק אותו לכיוון המשפחה התמימה
מרוב לחץ לא אחזתי שיש לי עוד הרבה אפשרויות, אחורה, לצדדים, מעליהם וכולי
בקיצור, בשניה של פחד מהאינסטינקס זרקתי אותו עליהם ואני רואה את הדינמיט עף כ5 סנטימטר מפתח העגלה ונוחת על הריצפה ו.... מתפוצץ בקול אדירררררר
את הבכיות של הילדים וההיסטריה של האמא אתם יכולים לדמיין לבד, אבל אני את שלי למדתי, גם אם לא התכוונתי לסכן, זה לא תמיד צפוי, ישנם תאונות, עד היום אני נחרד לחשוב מה היה קורה אילו זה היה נוחת בתוך העגלה....
מה אשיב לד’ כל תגמולוהי עלי
והיה אם גרמתי לחיזוק אצל הורה בדבר ההרחקה של ילדיו, והיה זה שכרי
אפשר לצרף את המכתב?מה לא ברור יש מכתב מהרבנים לא צריך יותר מזה
והגית בו יומם ולילה אתה או בניך מקיימים?מה לא ברור יש מכתב מהרבנים לא צריך יותר מזה
ויש תלמודי תורה שאפילו לא מתייחסים לעניין הפיקוח ברצינות וחבל מאדמצמררררררר
יש ת"ת ששם כל ילד שמחזיק פיקות או כל "צעצוע" מסוכן אחר מורחק מהחיידר לכמה ימים וההורים מוזמנים לשיחת אזהרה.
שומים?, בשביל לשמוע פיצוץ של שומים צריך לשים את האוזן...אסור לתת לילדים לגעת ב"שומים"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: