בקשת תפילה מפזר חום שנטל ידיים :(

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
טוב, כיון שהתגית היא בקשת תפילה
ואכן תפילה תעזור כאן מאוד,
אני ממליץ לכתוב כאן את השם עם שם האם, וכל אחד יקבל עליו פסוק בתהילים.
חוץ מזה לחכות יומים
ואז להדליק
אם יקפוץ יקפוץ
אף אחד לא ימות

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
טוב, כיון שהתגית היא בקשת תפילה
ואכן תפילה תעזור כאן מאוד,
אני ממליץ לכתוב כאן את השם עם שם האם, וכל אחד יקבל עליו פסוק בתהילים.
חוץ מזה לחכות יומים
ואז להדליק
אם יקפוץ יקפוץ
אף אחד לא ימות
שם האם: המילטון. תתפלל על מפזרחום (חומי) בן המילטון לרפו"ש..
השאלה אם אני יחכה יומים וינסה להדליק, אם הוא עדיין רטוב הוא לא ימות לי פתאום?
(חבל לי עליו קניתי אותו שבוע שעבר.... )

פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה