דרוש מידע מעצור לדלת

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
התקנו מנוף בדלת הכניסה לבית, אבל לפעמים רוצים שהדלת תעצר בפתיחה מבלי שצריך להחזיק אותה כל הזמן שלא תסגר, יש לכם רעיון כיצד לתפוס את הדלת פתוחה?

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
התקנו מנוף בדלת הכניסה לבית, אבל לפעמים רוצים שהדלת תעצר בפתיחה מבלי שצריך להחזיק אותה כל הזמן שלא תסגר, יש לכם רעיון כיצד לתפוס את הדלת פתוחה?
פה יש הרבה דברים שיכולים לשמש כמעצור
יש מגנטי ויש תופסן רגיל
וכן פה

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
פה יש הרבה דברים שיכולים לשמש כמעצור
יש מגנטי ויש תופסן רגיל
וכן פה
האתרים הנ"ל חסומים לי, אשמח לדעת מספרי טלפון של מקומות שניתן לקנות שם את המעצורים הנ"ל, אני חושבת שמגנטי לא יספיק כי המנוף חזק יותר.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
האתרים הנ"ל חסומים לי, אשמח לדעת מספרי טלפון של מקומות שניתן לקנות שם את המעצורים הנ"ל, אני חושבת שמגנטי לא יספיק כי המנוף חזק יותר.
נראה לי כזה זה טוב גם בקפיץ
אפשר למצוא את זה בכל טמבור
5902500302_20190827132758.562.jpg

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה