נשמח לדעת למה....בלי ספק, למינם.
בגלל כל היתרונות שלו, במיוחד בבהיר.נשמח לדעת למה....
אין אפשרות לעשות לו קנט, נכון?בגלל כל היתרונות שלו, במיוחד בבהיר.
לא סופח כתמים,
לא שריט (מט, לא המבריק)
ניתן להניח סירים חמים
מראה יוקרתי
ניתן לדקק מאוד.
גם הקוורץ נשבר בקצוות מדפיקה / נפילה של חפץ, וזה קורה הרבה במטבחאבן קיסר.
יותר מפחיד אותי שברים (גרניט) מכתמים (קוורץ) כי הכתמים דוהים אחרי כמה ימים והשברים נשארים.
כשהתיעצתי היה נשמע שגרניט בהקפים גדולים יותר (כולל איש השיש שעשה לי את השיש והקבלן שעבד אצלי וגם פה בפורום כך היה נשמע). את הקוורץ אני מכירה כבר למעלה מ20 שנה לכן זה הרגיש לי יותר בטוח.גם הקוורץ נשבר בקצוות מדפיקה / נפילה של חפץ, וזה קורה הרבה במטבח
יש אפשרות, פחות מומלץ.אין אפשרות לעשות לו קנט, נכון?
מה הטווח מחירים שלו?
כשהתיעצתי היה נשמע שגרניט בהקפים גדולים יותר (כולל איש השיש שעשה לי את השיש והקבלן שעבד אצלי וגם פה בפורום כך היה נשמע). את הקוורץ אני מכירה כבר למעלה מ20 שנה לכן זה הרגיש לי יותר בטוח.
אבל אני בהחלט חושבת שהעתיד בגרניט פורצלן. אפשר לראות את זה אפילו בדלילות ש הדגמים של קיסר. נראה כאילו נעצר.. וחברת אבן קיסר בעצמה מפתחת ליין של משטחי גרניט (יפים בהרבה ממה שהיא מציעה בקוורץ) ועדיין בחרתי במוכר ובבטוח מבחינתי.
יותר מגרניט?על הקוורץ, קיסר ודומיו, חד משמעית.
אני מסכימה איתךכשהתיעצתי היה נשמע שגרניט בהקפים גדולים יותר (כולל איש השיש שעשה לי את השיש והקבלן שעבד אצלי וגם פה בפורום כך היה נשמע). את הקוורץ אני מכירה כבר למעלה מ20 שנה לכן זה הרגיש לי יותר בטוח.
אבל אני בהחלט חושבת שהעתיד בגרניט פורצלן. אפשר לראות את זה אפילו בדלילות ש הדגמים של קיסר. נראה כאילו נעצר.. וחברת אבן קיסר בעצמה מפתחת ליין של משטחי גרניט (יפים בהרבה ממה שהיא מציעה בקוורץ) ועדיין בחרתי במוכר ובבטוח מבחינתי.
גם לשיש לבן?ובאמת ממליצה מאד עדיין על קיסר ודומיו
לא דיברתי על גרניט אמיתי.יותר מגרניט?
גם לשיש בהיר?
הי, סליחהלא דיברתי על גרניט אמיתי.
הוא ברצינות בליגה אחרת.
לא כך אמרתי,גם לשיש לבן?
זה לא סופג יותר כתמים?
יש אפשרות לעשות קנט. (רק אנשי שיש בודדים יודעים לעשות זאת)לדעתי, אם נסתכל רק על עמידות לאורך שנים -
גרניט טבעית עדיפות ראשונה.
קוורץ עדיפות שניה.
אם נסתכל על יופי ועיצוב -
פורצלן לוקח ובגדול.
2 חסרונות לפורצלן - אי אפשר לעשות קנט, ונוצרים מלא "צי'פים" בקצוות שאי אפשר לתקן אותם.
אני למטבח שלי לא הייתי לוקחת את הפורצלן למרות שבמראה הוא מהמם.
לא עושים את זה מפורצלן, אלא מקוורץ. סוג של "כלאיים",יש אפשרות לעשות קנט. (רק אנשי שיש בודדים יודעים לעשות זאת)
נו, נו,ויש אפשרות לתקן את ה "צ'יפים" רק שזה בעלות נוספת מטעם החברה.
גם לשיש לבן?אני למטבח שלי לא הייתי לוקחת את הפורצלן למרות שבמראה הוא מהמם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: