שלום לכל חברי פמ"ג
אני בעלת ניק בפמ"ג כבר כמה שנים, אך לרגל הפרוייקט החדש והרצון שלא להיחשף, פתחתי שם ניק חדש (ותודה גדולה ל @ניהול האתר ול- @EPaP).
גם אתם הרגשתם תמיד את המחסור באלמנטים יהודיים וקטוריים מושקעים ומעובדים?
במשך 10 שנות הניסיון שלי בעיצוב גרפי, הרגשתי זאת, עד שהחלטתי לצייר אותם בעצמי...
זה התחיל מהובי והמשיך עם חזון להציע אותם למכירה...
אז זהו, שלאחרונה בשיתו"פ עם בעלי הקמנו אתר מכירות קט(נט)ן, מתוך מחשבה שאם אראה שיש דרישה גדולה, אשקיע ואצייר יותר.
ולקראת חנוכה שהולך ומתקרב, עם שמחה גדולה בלב עמלתי בעיקר על אוביקטים מהודרים לחנוכה...
מוזמנים לצפות!
ועכשיו ממש, לרגל הפתיחה, מתקיימת הנחה באתר (20%) בהזנת קוד קופון 262006JM.
מי שירשם ב"טופס יצירת קשר" באתר, יקבל קופון המגדיל את ההנחה ל-30%.
כמו כן, באופן מיוחד, תינתן אפשרות לקנות 4 פריטים במחיר של 55 ש"ח (לפרטים יש לפנות ב"צור קשר").
ומה עוד?
האתר כרגע בנוי בפלטפורמה קצת מיושנת, בתקווה להעבירו בקרוב לפלטפורמה חדשנית - אשמח לכל הצעת ייעול ולהארות מחכימות... כאן בפורום, או בטופס יצירת קשר באתר.
אה, וכמעט שכחתי, זו הכתובת של האתר:
אשמח לעמוד לשרותכם!
וחנוכה שמח!
אני בעלת ניק בפמ"ג כבר כמה שנים, אך לרגל הפרוייקט החדש והרצון שלא להיחשף, פתחתי שם ניק חדש (ותודה גדולה ל @ניהול האתר ול- @EPaP).
גם אתם הרגשתם תמיד את המחסור באלמנטים יהודיים וקטוריים מושקעים ומעובדים?
במשך 10 שנות הניסיון שלי בעיצוב גרפי, הרגשתי זאת, עד שהחלטתי לצייר אותם בעצמי...
זה התחיל מהובי והמשיך עם חזון להציע אותם למכירה...
אז זהו, שלאחרונה בשיתו"פ עם בעלי הקמנו אתר מכירות קט(נט)ן, מתוך מחשבה שאם אראה שיש דרישה גדולה, אשקיע ואצייר יותר.
ולקראת חנוכה שהולך ומתקרב, עם שמחה גדולה בלב עמלתי בעיקר על אוביקטים מהודרים לחנוכה...
מוזמנים לצפות!
ועכשיו ממש, לרגל הפתיחה, מתקיימת הנחה באתר (20%) בהזנת קוד קופון 262006JM.
מי שירשם ב"טופס יצירת קשר" באתר, יקבל קופון המגדיל את ההנחה ל-30%.
כמו כן, באופן מיוחד, תינתן אפשרות לקנות 4 פריטים במחיר של 55 ש"ח (לפרטים יש לפנות ב"צור קשר").
ומה עוד?
האתר כרגע בנוי בפלטפורמה קצת מיושנת, בתקווה להעבירו בקרוב לפלטפורמה חדשנית - אשמח לכל הצעת ייעול ולהארות מחכימות... כאן בפורום, או בטופס יצירת קשר באתר.
אה, וכמעט שכחתי, זו הכתובת של האתר:
YidDesign | וקטור יהודי לגרפיקה
אצלנו ב-YidDesign תמצאו תמונות ואלמנטים יהודיים למעצבים, פריטי יודאיקה שונים, ואוביקטים עבור שבתות ומועדי ישראל. כל הקבצים שלנו קיימים בפורמט וקטורי (illustrator) ובפורמט jpg.
www.yiddesign.co.il
אשמח לעמוד לשרותכם!
וחנוכה שמח!