עוסק פטור – יתבקש להוסיף להצהרת עוסק פטור לשנת 2020( תוגש בינואר 2021 )
התייחסות לפעילות בחודשים 2020.4-3 לעומת אותם חודשים בשנת 2019 .
כנראה שסומכים על זה שהציבור חושש שיבדקו פה ושם מדגמי וינקנקו אותם..עד כדי כך הם לוקחים סיכון שכל עוסק פטור יצהיר שכך גם אם לא באמת חווה ירידה?
אכן לא אמור.ובאמת, אם יש בעל עסק עצמאי שעבד כרגיל / יותר מהרגיל (מאמינה שיש)
למה הוא אמור לקבל פיצוי בדיוק?
תכל'ס זה אומר שעוסק פטור יכול להצהיר על פעילות נמוכה גם אם לא היתה בדיוק כזו.
עד כדי כך הם לוקחים סיכון שכל עוסק פטור יצהיר שכך גם אם לא באמת חווה ירידה?
ובאמת, אם יש בעל עסק עצמאי שעבד כרגיל / יותר מהרגיל (מאמינה שיש)
למה הוא אמור לקבל פיצוי בדיוק?
כל עסק יכול לטעון כך. והיות ואין כלים למדוד, הם קבעו שזה לפי ירידה של לפחות 25% בהכנסות בחודשים האלו.ומה יהיה בעו"פ שיגיע לתקרה של המחזור, ויטען שלולי הקורונה היה מגיע ליותר?
איך אפשר להוכיח כזה דבר.כל עסק יכול לטעון כך. והיות ואין כלים למדוד, הם קבעו שזה לפי ירידה של לפחות 25% בהכנסות בחודשים האלו.
אני באותה סירהאיך אפשר להוכיח כזה דבר.
הרי בכל מקרה התשלום על עבודות נכנס בד"כ באיחור גדול. (כמו שכל אחת בחופשת לידה מקבלת תשלומים ומוציאה קבלות).
הדרך היחידה להוכיח את זה היא שפעילות של הזמנות עבודה ירדה בחודשים אלו, ואת זה אין שום שרך לבדוק, רק בחנות וכיו"ב אפשר לבדוק.
אבל ברוב המקצועות תמיד אפשר לומר שהעבודה נעשתה לפני או אחרי.
וממילא עדיין כל אחד יוכל לטעון שירדו לו עבודות בהיקףשל 25 אחוז.
אני באמת מנסה להבין.
השאלה היא איך הם יחשבו את ה'חוסר ירידה בהכנסות' לעוסק פטור שמדווח על שנה כמקשה אחת.אני הבנתי מהרואת חשבון שלי שיש עסקים שיאלצו להחזיר את המענק אם יתגלה שלא היה ירידה בהכנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: