דרוש מידע מעלות צור - מישהו מכיר את התוכנית?

מנדי262

משתמש צעיר
מישהו מכיר את התוכנית?
יודע מה מדובר?
מה מציעים?
אשמח לכל מידע!

לאהוב - לכתוב

משתמש חדש
לא יודע. לא מכיר. ולכן לא כותב מתוך ידע אלא רק מעלה שאלות שעלו לי.

מסיבוב קטן באתר נראה לי לכאורה שמדובר על שירות צבאי לכל דבר. מדברים שם על המשך לשירות קבע.
וככל הנראה זה אחד המסלולים שנועדו למשוך חרדים בעלי משפחות לזרועות צה"ל. (שח"ר למינהו)
שימו לב לניסוח העמום, הם מ-פ-ח-ד-י-ם לכתוב את האמת - שירות בצה"ל.

הם מציעים "שכר מהיום הראשון" ובמקביל "מלגת קיום", כפל ממש מוזר - עד שנשים לב שמשכורתם הצבאית של חיילים עורפיים היא 1,327 ש"ח לחודש וכלן ישנה מלגת קיום נוספת לבעלי משפחה.

ציטוט מהאתר שלהם- (הערות שלי בסוגריים)

"תהליך ההכשרה​

ריאיון אישי. (מיון לקראת גיוס?)
הכנה בשטח במשך כשבועיים. (טירונות מקוצרת)
הכשרה מקצועית – כחודש.
סטאז' מעשי וצבירת ניסיון על כלי עבודה ומכשירי אמת – כשנתיים. (שרות צהל"י בפועל, אולי לא לימודי תעודה או תואר משום סוג שהוא)
בסיום התהליך (מתי? לאחר השחרור? בעוד שנתיים+) תינתן האפשרות להמשיך 
ללימודי הנדסאי חשמל / חשמלאי
מוסמך / הנדסאי / אלקטרוניקה,(איפה? במסגרת אזרחית? חרדית? יש כזה דבר? אז למה שלא תלך לשם כבר מחר?) בהתאם לדרישה (דרישת צה"ל? דרישות השוק?) ובכפוף להתאמה (בעצם לא באמת מתחייבים לך שתקבל את ההכשרה המובטחת... ואם כן זה יהיה לאחר השרות על חשבון זמנך הפרטי ללא מלגת קיום או משכורת וככל הנראה בסיבסוד כל שהוא מלא או חלקי של שכר הלימוד במכללה אזרחית (מותאמת?)) ולחלופין להמשיך לשירות קבע (להמשיך שירות קבע...) או להשתלב כעובדים
מבוקשים בחברות המובילות במשק הישראלי בהתאם להכשרה המקצועית." ( כמובן ישנו סיכוי לא רע להיות גם שוער, מחסנאי או נהג. כאמור בהתאם "לדרישה" "ולהתאמה" שצה"ל קבע לך והכשיר אותך).

קיצער - נשמעים נורא נחמדים ועם תנאים מעולים רק משום מה הם מתביישים (?) בשם המלא שלהם...

מרים .

משתמש חדש
גם לי נראה כך
כתוב שם -
שים לב! במידה והינך מעל גיל 32 או אחרי שירות צבאי התוכנית אינה רלוונטית עבורך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה