מעטפה או עיצוב? דילמה של לקוח, אשמח לייעוץ שלכם.

מה לדעתכם ישמח יותר את בעל השמחה?

• מעטפה - זה מה שנהוג ולכן הכי לעניין

הצבעות: 10 43.5%
  • עיצוב פירות - להרוויח גם הוקרה במקסימום וגם פרסום לעסק

הצבעות: 6 26.1%
  • גם וגם - לא לוותר על מעטפה, וגם לכבד עם עיצוב.

הצבעות: 7 30.4%

• סה"כ מצביעים
    23

עלה עלה

משתמש מקצוען
קיבלתי הודעה מלקוח

הוא בעל עסק ויש חתונה של אחד הלקוחות שלו

בדרך כלל הוא מביא, כמו כולם, מעטפה.
ללקוחות כמו אלו, מעטפה שמנה, כי הוא מייקר לקוחות, מכבד, וגם כבר חבר.

עכשיו הוא פנה אלי כי ראה את העיצובי פירות שלי, וזה דיבר אליו, וזה היה תוכן ההודעה:

יש לי 1000 שח לתת להם מתנה, אני מתלבט אם לתת במעטפה או שיש לך מה להציע בסכום הזה, אבל לא סתם משהו ככה נחמד. רק אם יש משהו שתישמט להם הלסט. שכולם יעמדו דום מול זה, אם לא, אז אני מעדיף להביא מעטפה.

האמת
התלבטות קשה
מה ישמח יותר את בעלי השמחה

מה הייתם עונים?

עיצובים מפנקים מהטבע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
לדעתי זה ענין טכני...
בלשון ההודעה כתוב '1000 שקל, או מעטפה או עיצוב פירות'...
ומלבד זה הוא מחפש עיצוב 'שיפיל להם את הלסט'...
אני תוהה אם אפשר לעשות עיצוב פירות ב 1000 שקל ש'יפיל את הלסט'??
אז אם הוא מוכן בשביל העיצוב להוסיף קצת יותר.... חד משמעית עיצוב פירות... לא הייתי באירוע שראו עיצוב פירות [ברמה גבוהה] והמילה הראשונה שיצאה להם מהפה זה לא היה: 'וואו'!!!
כסף זה מאוד חשוב והאמת מכבד וגם נהוג, אבל בפירות יש הרבה יותר אמירה, דבר ראשון זה מקפיץ את בעל האירוע בעייני המוזמנים שמעניין אותו שהאירוע שלו יהיה הכי יפה בעולם...
דבר שני כשזה מגיע מאחד המוזמנים לכבד את בעל השמחה, יש בזה הרגשה שמישהו חשב עלייך!!! שאין שני להרגשה הזו...
בכסף בעצם זה כיסוי לארוחה וצ'ופר על אירוע מושקע.. לא יותר... לדעתי יש משהו הרבה יותר ערכי בעיצוב פירות...[כמובן בתנאי המחיר]..

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה