פרטים במייל ruti6541 בגימייל
אם יש תמורה לתרומה כמו השתתפות בהגרלה, לפעמים זה לא מזכה בסעיף 46.באמת היום כמעט לכל עמותה יש קבלות
אני תרמתי שבוע שעבר לבית חם
הבאנרים שקופצים בפרוג ״תארזו מזוודות״
יש להם קבלות לסעיף 46
וגם נכנסים להגרלות שוות
אגב, מישהו יודע לגבי החופשה הזוגית על כמה לילות ההגרלה?
אם יש תמורה לתרומה כמו השתתפות בהגרלה, לפעמים זה לא מזכה בסעיף 46.
כדאי לבדוק לפני שתורמים שאכן תקבלו קבלה מוכרת לצרכי מס.
אני עובדת שם ומקבלים בטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!אם יש תמורה לתרומה כמו השתתפות בהגרלה, לפעמים זה לא מזכה בסעיף 46.
כדאי לבדוק לפני שתורמים שאכן תקבלו קבלה מוכרת לצרכי מס.
אכן, בחלק מהארגונים נותנים אבל זה לא חוקיאני עובדת שם ומקבלים בטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תתכונני לאלפי מיילים ביממה הקרובה...פרטים במייל ruti6541 בגימייל
רק לי זה נשמע מוזר??? באמת התורמת לא יודעת למי לתרום??? או שזו עוד קומבינה לייצר רשימות תפוצה של בעלי עמותות...פרטים במייל ruti6541 בגימייל
רעיון פצצה, איך לא חשבתי על זה?רק לי זה נשמע מוזר??? באמת התורמת לא יודעת למי לתרום??? או שזו עוד קומבינה לייצר רשימות תפוצה של בעלי עמותות...
מי שזכה בהגרלה לא מקבל קבלה עם סעיף 46,אכן, בחלק מהארגונים נותנים אבל זה לא חוקי
שימו לב שבקבלה על הכרטיס הגרלה לא מוזכר שמדובר בהגרלה
את מגיעה לסף המס? כלומר, האם את משלמת (או המעסיק מפריש מהמשכורת שלך) מס הכנסה?יש לי מלא קבלות עם סעיף 46.
באסה.
לא יודעת מה עושים עם זה ??
ולמה זה מיועד??
אפשר הסבר ברור,
אני ירוקה מאוד בעניינים אלו..
את הקבלה הם אמורים להוציא מיד כשהם מקבלים את התרומה, עוד לפני ההגרלה.מי שזכה בהגרלה לא מקבל קבלה עם סעיף 46,
וכל אלו שלא זכו כן מקבלים.
את מגיעה לסף המס? כלומר, האם את משלמת (או המעסיק מפריש מהמשכורת שלך) מס הכנסה?
אם כן, את יכולה לקבל בכל שנה החזר מרשות המיסים עד לסכום של כשליש מהתרומות שתרמת.
מגישים לרשות המיסים את הקבלות בצירוף טופס מתאים - לאחר סיום השנה, כלומר בכל שנה אפשר לבקש על שנה שעברה.
זה בגדול, אם זה אקטואלי הרבה פה יוכלו לסייע בתהליך, רק תשאלו.
תאום מס זה כדי שלא יפרישו לך מדאי הרבה מס במקום עבודה השני.השנה,
אני עובדת ב-2 מקומות וסידרתי לי 'תאום מס'.
מה הלאה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: