מה זה השטויות האלו??????????אין תחום כזה, זה שם כללי ל"חמור עבודה" שמצפים ממנו לעשות הכל.
כן ברור...וסתם לדעתי עדיף להיות מטפלת במעון ליד הבית מאשר עבודה משרדית בשעות לא שעות במרחק רב מהבית, לשיקולך.
אם כל שנה יוצאות כ-900 בוגרות סמינרים לאחר לימוד של שנתיים+ רצופות ומלאות. וכולן מחפשות בנרות עבודה למתחילות ומוכנות אפילו לעבוד בחינם העיקר לצבור ניסיון , מרוב שקשה למצוא עבודה - תני למעסיק פוטנציאלי סיבה טובה להסתכל בכלל על קורות חיים של מישהי שהידע שלה מסתכם בחודש לימוד של שפות ספיציפיות ללא לימודי בסיס....
מה זה השטויות האלו??????????
דיברתי עם ראש צוות בבית תוכנה גדול והוא אמר לי...
תביא לי רק fullstack זה מה שצריך.
אני לא צריך מובייל ולא אוטומציה רק fullstack.
אני אישית מכיר בסביבות 100 מתכנתים יותר מ-50% fullstack.
רוב האתרים שאנחנו מכירים נבנו על ידי fullstack web developers.
כן ברור...
להרוויח שכר זוועה בעבודה ממש לא קלה ללא אפשרות להתקדם.
מול עבודה מתגמלת ומאתגרת עם אין סוף אופציות להתקדמות.
לשיקולך...
השאלה היא למה הם לא מוצאים עבודה ולא מה רע fullstack.
אולי כאן תמצאו מרגוע לנפשכם.
http://www.softwarearchiblog.com/2019/09/academics-2019.html
לגבי האתרים שנוצרו על ידי פולסטאק, זה פשוט אומר שבן אדם אחד יצר את כל האתר, זה מצוי מאוד ולא מסובך בכלל, פורום פרוג זו מערכת מוכנה עד כמה שידוע לי, תקנו אותי אם אני טועה.
כמו כן רוב האתרים היום משתמשים במערכות מוכנות (כי למה לעבוד סתם?) ובעיצובים מוכנים.
האם זה תחום ששווה ללמוד אותו היום?
מה רמת השכר?
יש הרבה מקומות עבודה אחרי לימודים של שנה?
תודה רבה!
מצטט את עצמימי שיכול להוכיח שהשקיע הרבה מעבר יש עבודה בשבילו.
השאלה היא למה הם לא מוצאים עבודה ולא מה רע fullstack.
אולי כאן תמצאו מרגוע לנפשכם.
מצטט את עצמי
לא קשור בדיוק לנושא האשכול.מצטט את עצמי
אולי תתחילו לעלות שמות של חברות שמשלמות טוב וגם (ובעיקר) מתאימות לעובדת חרדית שלא מוכנה להתפשר מבחינה רוחנית.
הלהיטות שלך לשווק את אותם קורסים בטענות הזויות - דורשת ממך גילוי נאות :
האם אתה ממשווקי אותם הקורסים שהם היחידים שמרוויחים מאותם הקורסים?!?
שוב מצטט את עצמי.תעודת fullstack שווה בשביל לתלות על הקיר.
יש בעיה עם הקורסים שמציעים אצלינו במגזר. למה נראה לכם שהקורסים בחוץ טובים יותר?לאף אחד אין בעיה עם fullstack.
יש בעיה עם הקורסים שמציעים אצלינו במגזר.
תסתכל בדרישות שמבקשים ממתכנת fullstack ומרמת הידיעות שמצפים ממנו שם.
אני חושבת שבמקום "פתרון הקסם" הזה של הקורסים הזריזים שקוראים לו fullstack עדיף פי אלף ללכת ללמוד תכנות כמו שצריך.
אין קיצורי דרך, מי שרוצה ללמוד ולדעת כמו שצריך צריך להשקיע וללמוד.
אני ראיתי אולי 3 פעמים בשנה האחרונה. ואני נוטה להאמין שגם שם השכר לא משהו או שלא מדובר בסביבה נפרדת.(ואל תוכיחו לי עם איזו משרה אחת יחידה שכן עונה על 2 הסעיפים.)אני העלתי מספר פעמים משרות. עיינו בדרושים.
בחלק הדרישות היו גבוהות וחלק נמוכות.
קשה להיכנס לחברות האלו ללא תיווך של מישהו שהם מכירים.
כרגע אני צריך צוות שלם לאוטומציה באחת החברות הגדולות בירושלים "בהפרדה". (ללא נסיון.)
אז יש.
אני ממש לא משווק.
אני בדיוק בצד השני.
אני אחראי על קורסים ארוכים שבהם מלמדים את כל החומר (בדומה לפיתוחים...) וכן....
יש לי גם קורס fullstack בודד.
תודה על הגילוי הנאות.
הנך משווק (סליחה, "אחראי") של "קורסים" מכל מיני סוגים.
חלקם "ארוכים" . שאינם לימודי תואר מלאים כולל אפילו קורס fullstack בודד.
עכשיו ברורה לכל קורא המגמתיות שלך והעובדה שבניגוד לכל המנוסים בתחום של החיים ה"אמיתיים" קרי מתכנתים בפועל -
אתה ממליץ לאנשים בלהט לשלם על לימודי קורסים שלא יתרמו להם מאומה כמובן.
ומעלה טענות כמו "לא משנה מה למדת לא משנה שאים לך ידע, העיקר שיש לך יכולות לימוד עצמי". "כל התוספת זה לימודי מתמטיקה לא קשורים. מי צריך חומר לא טכני לשימוש מיידי"
ועוד כהנה טענות שיווקיות שקריות ומטעות של כל המשווקי קורסים בתחום.
ידעו כל הקוראים שפנו לפורום מתכנתים לשאול את בעלי הניסיון מה שווה קורס זה-
כי את הטענות המדומינות של משווקי הקורסים הם כבר שמעו מהם והם רוצים לברר מה קורה באמת בעולם המציאותי ולא זה המדומין -
לקחת את דבריך במיקומם הנכון - טיעוני סרק ומכירת פנטזיות מדומות של מוכרי ומשווקי קורסים.
לגבי אוטומציה - עד כמה שידוע לי רב האנשים המוכשרים באמת אפילו לא יסתכלו על הצעה כזו מחשש שיתקעו שם לאורך שני.....
במחילה.
אני לא משווק קורסים.
א. אני נותן מלגות לאנשים שלומדים אצלי.
ב. הם עובדים אצלי. אם הם לא טובים אני מפסיד. כך שהחיים האמתים ומה חשוב זה תפקיד שלי.
ג. יש אצלי כרגע בסביבות 80 מתכנתים שעובדים אצלי ושנה הבאה זה מוכפל. אם ההכשרה שלי לא טובה מאיפה אני ישלם להם?
ד. אני מרבה להעסיק כאלו שלמדו לבד במשכורת גבוה יותר מבעלי תוארים. (3 חדשים ב- 4 חודשים האחרונים.)
לא מאמין שתתנצלי אבל זה מה שאת אמורה לעשות כי ממש נעלבתי
אתה אומר דברים ממש יפיםלא אהבתי את הטענה לגבי אוטומציה.
אני יודע שרבים חושבים אבל אצלנו בחברה האוטומציה זה אחד מהתפקידים הקשים והיוקרתיים.
הם גורמים ליעילות עצומה ובהתאם המשכורת. (מהגבוהים ביותר אצלנו).
כרגע אני מתווך 6-7 משרות אוטומציה בהפרדה מלאה במשכורת מכובדת למתחילים.
אני מבין מאיפה מגיעה הגישה אבל אני חושב שזה כבר לא בתוקף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: