אני לא יודעת מה סדר הגודל של האלרגיה.הילד זקוק לסייעת מפני אלרגיה מסכנת חיים אך מקבלים את הסייעת רק במעון
אך מעון אין...
האם יש גוף שאמור לעזור לי בזה?
גם בבית לא זכאים לסייעת, ועדיין זה המקום הכי בטוח.הילד אלרגי לחלב.
למה את לא ממליצה על מעון? הילד בן שנתיים וחצי כבר לא גיל של מטרנה ולכתה לא אמור להכנס חלבי בכלל.
אני לא בטוחה שבמשפחתון זכאים לסייעת חוץ מזה משפחתון נשמע לי פחות מפוקח.
כתבת נכון והגיוני !הילד אלרגי לחלב.
למה את לא ממליצה על מעון? הילד בן שנתיים וחצי כבר לא גיל של מטרנה ולכתה לא אמור להכנס חלבי בכלל.
אני לא בטוחה שבמשפחתון זכאים לסייעת חוץ מזה משפחתון נשמע לי פחות מפוקח.
במיוחד עכשיו שביטלו את ההנחהתמיד יש ביטולים במעונות עד הרגע האחרון.
השיטה שהוכיחה את עצמה: להתקשר כל יום למנהלת המעון ולשאול האם התפנה מקום.
מניסיון, מי שמנדנד הכי הרבה- הוא מקבל את המקום שמתפנה.
ועיצה מבעלת ניסיון: אל תגידי בטלפון שהילד אלרגי - רק שתגיעי לשלב החתימה על הטפסים במשרד המנהלת - רק אז תגידי! שלא יהיה מצב שבגלל האלרגיה המנהלת תעדיף ילד אחר.
(ברגע שזה על חשבון מקום שהתפנה אין למנהלת חובה חוקית לתעדף מישהו מסויים והיא מקבלת את מי שהיא רוצה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: