+ תוספת עבור שנת 2022מי שמגיש עד 30.6.2022 מקבל את הכסף ב15.7
מי שמגיש מאוחר יותר מקבל באיחור
(השנה אמרו שיקבלו את כל הסכום בפעימה אחת)
גם פעם ראשונה?ניתן להגיש מקוון
הגשת בקשה למענק עבודה
שירות זה מאפשר להגיש בקשה לקבלת מענק עבודה באופן מקוון בכל שנה, בקלות, בפשטות וללא עלות.www.gov.il
בהצלחה
כןגם פעם ראשונה?
1.7 תשובות לכולםמתי יש תשובות?
הגשתי לפני כמה חודשים..
אם יש לך ילד, אז תוכלי להגיש בשנת 2023 בשביל לקבל את מענק העבודה של שנת 2022.רציתי לשאול אם אני נהיית בת 23 בתחילת יולי (עונה על שאר הקריטריונים)
יש לי אפשרות להגיש? מתי?
האם זה גם למי שמגיש לפני ה-15/7?(השנה אמרו שיקבלו את כל הסכום בפעימה אחת)
בטוח???1.7 תשובות לכולם
לא משנה זמן ההגשה
גם לפני וגם אחרי.האם זה גם למי שמגיש לפני ה-15/7?
אפשר להגיש בקשה למענק עבודה דרך סניף הדואר המקומי.מה הקשר בין הדואר לרשות המיסים?
גם מי שהגיש בתחילת שנה אין לו תשובה עד ה7בטוח???
הגשתי בחמישי שעבר. ואמרו לי בדואר שיהיו תשובות למחרת ועד היום אין תשובות באתר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: