כדי לקבל את המקסימום ההכנסות צריכות להיות באיזור 55K.האם יש דרך לדעת כמה צריכות להיות ההכנסות, על מנת לקבל את המקסימום לשנת 2022 העומדת להסתיים?
שנה שעברה אני חושבת ש-65,000 היה בטווח ההכנסות האולטימטיביות בשביל זה. (אולי זה גם לפי מספר הילדים מתחת גיל 18?)
אשמח להתארגן בהתאם לצפי.
כל מידע/צפי יכול לעזור.
אתם יכולים לחשב במחשבון פה:
רשות המיסים - סימולטור לחישוב מענק עבודה
יש שם גם נתונים על 2021.כבר בדקתי שם, לפני שכתבתי בפרוג, הם נותנים רק על שנתיים אחורה, לא על השנה הנוכחית.
למה זכור לי ששנה שעברה זה היה 65K?כדי לקבל את המקסימום ההכנסות צריכות להיות באיזור 55K.
גובה המענק תלוי במספר הילדים.
גם שנה שעברה זה היה באיזור 55K. אם זה 65K זה כבר יורד.למה זכור לי ששנה שעברה זה היה 65K?
ועוד שאלה, למי שמתמצא. מאיזה סכום גבוה יותר, המענק פוחת. לא מחפשת מענה במספרים מדוייקים, אבל אם 55K המקסימום, האם ב-65K כבר יורד?
אין שם התחשבות בדמי אבטלה. האומנם?אתם יכולים לחשב במחשבון פה:
לא מקבלים מענק על חודשים בהם קיבלו אבטלהאין שם התחשבות בדמי אבטלה. האומנם?
אם כן הסימולטור הזה לא עוזר למי שקיבל הרבה אבטלה.לא מקבלים מענק על חודשים בהם קיבלו אבטלה
יש אפשרות לסמן אלו חודשים עבדו ואלו לאאם כן הסימולטור הזה לא עוזר למי שקיבל הרבה אבטלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: