מס הכנסה עזרה

a8131

משתמש רשום
אני שכירה, קיבלתי הודעה ממס הכנסה שנפתח לי תיק חדש במס הכנסה מסוג 97 ועלי להגיש דוחות לשנה שהייתי בה בחל"ד, קיבלתי לשנה זו החזר מס בגין תרומות, חוששת שאצטרך לשלם מס משמעותי בשל כך, האם יש מה לעשות?

CPA

משתמש פעיל
לבדוק היטב לפני שמגישים את כל מקורות ההכנסה וחישוב מס מול מה ששולם בפועל. בד"כ ביטוח לאומי לא מנכה מספיק. מומלץ לפנות לייעוץ מס. שכר הטירחה מגולם בסכום שתחסכו. חבל על פניה פה בפורום. בהצלחה!

אני זה אני :)

משתמש פעיל
כאשר מגישים דוחות להחזרי מס ומדלגים על הגשה בחלק מהשנים היות ולפי בדיקה שלכם לא יצא לכם משתלם להגיש דוחות, מס הכנסה יכולים לבדוק את ההכנסות באותם השנים ואם הם רואים שלא הוגש דוח היות ויש תשלום במס הם מחייבים בהגשת דוחות גם בשנים אלו.
מס הכנסה הוציאו עכשיו הרבה חיובים להגשת דוחות לכאלה שקיבלו דמי לידה, הרבה פעמים ביטוח לאומי לא מנכים מספיק מס מדמי הלידה.
אם חופשת הלידה התפרסה על פני שנתיים יש אפשרות לחלוקת ההכנסות מדמי לידה לשנתיים.
אם מעונינת בייעוץ פרטני יכולה לפנות בפרטי בשמחה.
יעוץ ראשוני ניתן ללא עלות.

a8131

משתמש רשום
כאשר מגישים דוחות להחזרי מס ומדלגים על הגשה בחלק מהשנים היות ולפי בדיקה שלכם לא יצא לכם משתלם להגיש דוחות, מס הכנסה יכולים לבדוק את ההכנסות באותם השנים ואם הם רואים שלא הוגש דוח היות ויש תשלום במס הם מחייבים בהגשת דוחות גם בשנים אלו.
מס הכנסה הוציאו עכשיו הרבה חיובים להגשת דוחות לכאלה שקיבלו דמי לידה, הרבה פעמים ביטוח לאומי לא מנכים מספיק מס מדמי הלידה.
אם חופשת הלידה התפרסה על פני שנתיים יש אפשרות לחלוקת ההכנסות מדמי לידה לשנתיים.
אם מעונינת בייעוץ פרטני יכולה לפנות בפרטי בשמחה.
יעוץ ראשוני ניתן ללא עלות.
איך ניתן ליצור איתך קשר?
או שתשלחי לי פרטים למייל a089745046 שטרודל ג'ימייל.קום

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
מצטרף להמלצות לפנות לאיש מקצוע שמבין ועם המלצות טובות.
אתמול ישבתי עם לקוחה שהגיעה ממייצג אחר שלוקח הרבה יותר זול, אבל חישב לה לשלם 50 אלף מס הכנסה.
מבדיקה ראשונית יצא לי שמדובר בסכום הרבה יותר נמוך, רק לא נכנסו הנתונים כמו שצריך ולא הגדילו ראש לבדוק מה ניתן לשנות ולהקטין את המס בצור חוקית ופשוטה

yucv

משתמש פעיל
מקפיצה
גם אני וכמה מחברותי ( מאותו מקום עבודה) קבלנו כעת מכתב ממס הכנסה להגיש דוחות מ2020
במהלך השנים הללו היינו בחל"ד ומבדיקה שעשינו כל אחת בסימולטור יוצא לנו חוב של אזור ה30K שקל
האם יש מה לעשות בנדון?
תכלס, כל הענין הוא בעיה של ביטוח לאומי ( שידועה לכולם) שלא מחשבים מס הכנסה כמו שצריך מדמי הלידה,
מצד שני אין כל תקנה שמחיבת להגיש בשנה של חל"ד תאום מס או דו"ח
כלומר זה סוג של העלמת עין
איך אפשר לבוא אחרי מספר שנים לאנשים ולבקש פתאום את הכסף?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה