רובי עימוד ספרים
משתמש צעיר
אני רוצה להגיש החזר מס של תרומות בשנת 2024
יש אפשרות? משהו יודע?
זה נקרא תיאום מס או החזר מס?
יש אפשרות? משהו יודע?
זה נקרא תיאום מס או החזר מס?
למה שלא יהיו מוכנים לזה?אני לא בטוחה שכל המעסיקים מוכנים לזה
כמובן שלא מהכיס שלהם אבל הם צריכים להתעסק מול מס הכנסה בבקשת ההחזר,למה שלא יהיו מוכנים לזה?
הם מביאים את זה מהכיס שלהם?
לגבי חופשד - לא יודעתאפשר לעשות את התאום מס על תרומות כמה פעמים בשנה? כל פעם על התרומות שהצטברו? אני מדברת על תאום מס על תרומות של 2024 (לא החזר על שנים קודמות)
וכן, האם יש יתרון לעשות את זה לפני חופשת לידה? זה קשור לדמי לידה?
תודה!
אם את שכירה את יכולה גם במהלך השנה להגיש תיאום מס למעסיק עם שורה של זיכוי מס תרומות, לא חייבת בכלל להגיש דוח שנתי להחזר מס.זה נקרא החזר מס
אם את עצמאית זה יהיה במסגרת הדוח השנתי
אם את שכירה את צריכה להגיש דוח נפרד של החזר מס
לגביי חופשת לידה-ניתן לעשות כמה פעמים בשנה.
לגבי חופשת לידה - אין לזה קשר לדמי הלידה כי זה מגדיל את הנטו בלבד, הברוטו נותר זהה. דמי לידה מחושבים לפי הברוטו ולא לפי הנטו.
את יכולה לעשות עכשיו תיאום מס בכל מקרה, גם אם תחליטי אחר כך להגיש גם דוח שנתי להחזר מס זה יהיה אפשרי.לגביי חופשת לידה-
שמעתי הרבה פעמים שלפעמים לא יורד כל המס של הדמי לידה, ואם עושים אח"כ החזר מס על תרומות פתאום מס הכנסה מגלים שלא ירד כל המס על הדמי לידה ואז מורידים ולכן יוצא שהרבה פעמים לא כדאי לעשות החזר מס על תרומות בשנה של חופשת לידה.
השאלה שלי - האם כדאי לפני החל"ד לעשות תאום מס על תרומות של מה שהיה מתחילת שנה עד עכשיו ככה שלפחות את זה ארויח במקרה שלא יהיה משתלם לי לעשות החזר מס אח"כ בגלל הסיבה הנ"ל?
זה נכוןלגביי חופשת לידה-
שמעתי הרבה פעמים שלפעמים לא יורד כל המס של הדמי לידה, ואם עושים אח"כ החזר מס על תרומות פתאום מס הכנסה מגלים שלא ירד כל המס על הדמי לידה ואז מורידים ולכן יוצא שהרבה פעמים לא כדאי לעשות החזר מס על תרומות בשנה של חופשת לידה.
השאלה שלי - האם כדאי לפני החל"ד לעשות תאום מס על תרומות של מה שהיה מתחילת שנה עד עכשיו ככה שלפחות את זה ארויח במקרה שלא יהיה משתלם לי לעשות החזר מס אח"כ בגלל הסיבה הנ"ל?
את בטוחה שאם זה מעל 50,000 אי אפשר באמצע השנה?תיאום מס על תרומות - אפשר עד 50,000
אם זה יותר חייבים לחכות לסוף השנה ולעשות החזר מס ע"י דו"ח שנתי
כןאת בטוחה שאם זה מעל 50,000 אי אפשר באמצע השנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: