לא אין אפשרות לעשות דחייה ביאנג 2ביאנג 2 יש רשימת דחייה? זה הזמן לעשות בה שימוש!
אין לי אפשרות לעשות דחייה בפלאפון שלילשים את המספר הנ''ל ברשימת דחיה.
בטוח? תכנס להגדרות שיחה>דחיית שיחהלא אין אפשרות לעשות דחייה ביאנג 2
אין ליבטוח? תכנס להגדרות שיחה>דחיית שיחה
אין לך?
תבדוק אם זה גם קשור לנער שנעדר?אף אני בחלומי
לאחרונה התחלתי לקבל הצפה של צינתוקים ממספרים שמתחילים ב6363
בקו אין אופציה של הסרת מספר מרשימת התפוצה (חוקי?)
כנראה זה מפעיל חדש של קווי תוכן
הם מצנתקים כמה פעמים ביום!
השארתי להם כמה פעמים בקשה להסרה מהרשימה בהודעה למערכת - וכלום
הלוואי והיה אפשר להתאגד כל בעלי הכשרים ולהגיש תלונה אסטרונומית על חברה מסוימת למען ישמעו וייראו
מענייןאין לי
ויש כנראה שני סוגים של יאנג 2
גם אני סובלת לאחרונה מהצפת צינתוקיםביאנג 2 יש רשימת דחייה? זה הזמן לעשות בה שימוש!
זה מה שקרה לי גם שהרשימת דחיה התפוצצה ואין מקום להכניס שם סיכהגם אני סובלת לאחרונה מהצפת צינתוקים
תמיד העברתי הכל לרשימת הדחייה
אבל מה עושים שלפני תקופה קצרה כל פעם שאני באה להעביר לשם מספר כתוב לי שרשימת הדחייה מלאה?
אין לי אפשרותלוחצים על המספר ביומן שיחות, ואז כתוב (אחד לפני האחרון) הוסף לרשימת דחייה. בטוח שלא קיים אצלך?
אין זה מכשיר ישן@צחית תבדקי אופציה של ''רשימה שחורה'', יש מכשירים שזה נקרא בשם הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: