נפתחה לאחרונה מסעדה חלבית בשם "קפוצ'ינו" במרכז קסם (מול זול סטוק)
מישהו היה שם?
מישהו היה שם?
אכן.אין מצב שלא ק"ק
השאלה אם משהו יותר מזה או רק ק''ק ?אין מצב שלא ק"ק
אם את צריכה הכשר מהודר רק את לא מכירה את ק''ק ק''ס אז תדעי שק''ק ק''ס זה ברמה של בדץ ושאריתהשאלה אם משהו יותר מזה או רק ק''ק ?
למה? זה לא מספיק לכם?השאלה אם משהו יותר מזה או רק ק''ק ?
למה? זה לא מספיק לכם?
הוא נחשב ההכשר המקומי הכי טוב בארץ!!
(אולי יש כאלה שאוכלים רק עופות של "העדה" והם מביאים גם "שארית ישראל")
וואי וואי וואי ואי מה הלחץ מה קרה ???? מי מזלזל ???? מי אמר שזה לא הכשר טוב?!ראיתם משיהו יותר טוב מק"ק קירית ספר
נא לא לזלזל בהכשר של ק"ק כי זה יותר טוב מבד"ץ (אתם רוצים יש רבנות במודיעין)
בקיריית ספר לא פותחים חנויות שהם בשום פנים ואופן לא העדה החרדיתוואי וואי וואי ואי מה הלחץ מה קרה ???? מי מזלזל ???? מי אמר שזה לא הכשר טוב?!
בסך הכל שאלתי אם יש שם עוד הכשר זה הכל ???? כן ! אני ממשפחה שיש עדיפות להכשר של העד''ח !!!! והרבה חנוית בעיר בתעודה כתוב שכל המוצרים בהכשר העד''ח ורק ההכנה בהכשר של ק''ק זה הכל מה שרציתי לדעת אבל מכאן ועד זלזול ????
מתנצלוואי וואי וואי ואי מה הלחץ מה קרה ???? מי מזלזל ???? מי אמר שזה לא הכשר טוב?!
בסך הכל שאלתי אם יש שם עוד הכשר זה הכל ???? כן ! אני ממשפחה שיש עדיפות להכשר של העד''ח !!!! והרבה חנוית בעיר בתעודה כתוב שכל המוצרים בהכשר העד''ח ורק ההכנה בהכשר של ק''ק זה הכל מה שרציתי לדעת אבל מכאן ועד זלזול ????
גם אני מצטרף להנ"למתנצל
לא התכוונתי לזלזל
רק שאלתי האם אתם מהמשפחות שאוכלות רק העד"ח
ולשאלתך: ק"ק מאשר גם לנדאו ושארית (רובין נראה לי שלא, אבל אני לא בטוח)
ההכשר של מודיעין עילית (לא רבנות)מה זה הכשר ק"ק?
מקום מושלםםםםםםםםםםםםםם
וריק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: