מסתבר שכן...יש סחר במיילים?
ברוב המקרים לא!חוקי בכלל?
תלוי מי ומה.לא מעצבן אתכם?
לי הייתה תקופה כזולאחרונה אני מקבלת לכתובת המייל הפרטית שלי.
מיילים שיווקים שונים.
ברור לי שלא נרשמי לרשימות התפוצה האלו.
מה זה אומר, יש סחר במיילים?
חוקי בכלל? לא מעצבן אתכם?
אני פעם[שהיה לי כסף...]הייתי תורם ,ועד היוםכנראה .אני נחשב [לפי כמויות הטלפונים...] כתורם פלטיניום\זהב...יש לעמותות שמתרימות בטלפון מאגרים של טלפונים מפולחים לפי גובה התרומה.
כל תורם מקבל "מיתוג" - פלטיניום, זהב, כסף, רגיל וכו' על פי גובה התרומה שלו ותדירות התרומות, ולפי זה מוכרים את המספר שלו וסוחרים בו בין העמותות/הקופות/ארגונים.
יהי רצון שבקרוב שוב יהיה לך הרבה כסףאני פעם[שהיה לי כסף...]הייתי תורם ,ועד היוםכנראה .אני נחשב [לפי כמויות הטלפונים...] כתורם פלטיניום\זהב...
ברור שיש סחר, ואפילו כאן היה לפחות אשכול אחד שעסק בסחר הזה.מה זה אומר, יש סחר במיילים?
חוקי בכלל? לא מעצבן אתכם?
לא תרמתי בטלפון אף פעם, ולפי כמויות הטלפונים כנראה אני אחד הנגידים.אני פעם[שהיה לי כסף...]הייתי תורם ,ועד היוםכנראה .אני נחשב [לפי כמויות הטלפונים...] כתורם פלטיניום\זהב...
יש 2 דברים:לדעתי מתקשרים לכל הכשרים בכל מקרה, או שיש להם פילוח לפי פרמטרים אחרים.
אני דיברתי על האפשרות השניה, האנושית, ואעפ"כ אני מוצף טלפוניםיש 2 דברים:
הצינתוקים וההודעות הקוליות זה לכל הכשרים
הטלפונים האנושיים (קבר רחל/בוני עולם וכו') זה מ"המסחרה" במספרים בין העמותות.
תשובה תקיפה בטלפון לא עוזרת?לא תרמתי בטלפון אף פעם, ולפי כמויות הטלפונים כנראה אני אחד הנגידים.
לדעתי מתקשרים לכל הכשרים בכל מקרה, או שיש להם פילוח לפי פרמטרים אחרים.
יש סחר במיילים!!!!מה זה אומר, יש סחר במיילים?
מה?! מי זו האישה ההזויה הזאת?!!יש סחר במיילים!!!!
אני מכירה אישה שמוכרת 20,000 כתובות מייל בסכום מפולפל!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: