מה הצרכים שלך?אשמח רק מנסיון לדעת מה ההבדלים בינהם, כל סינון מה פותח ומה לא
תודה.
מעניין לשמוע דוגמאות...מצד שני יש אתרים חסומים שפתוחים בנתיב ועוזרים לדברים מסוימים שנטפרי בעד כל הון שבעולם לא יפתחו.
לא באמת חושבת שתמצאי משהו שבנטפרי לא יפתחו בעד-כל-הון-שבעולם, ונתיב יפתחו..
יש לנטפרי עקרונות. יש כאלו שהעקרונות מתאימים להשקפתם ויש שלאהאם החברות הנל חוסמות אתרים בעייתים או גם אתרים שהשקפתית לטענתם לא מתאימים
אם נתיב צריכים מאד להזהר כי כשמבקשים לפתוח אתר מסויים הם פותחיםהצורך שלי זה חסימה הגיונית שחוסמת בעיות, פריצות וכו ברמה הכי גבוהה שיש.
ולא חסימה שמחליטה לי מה לא מתאים השקפתית לרוח ישראל סבא
וזו השאלה
האם החברות הנל חוסמות אתרים בעייתים או גם אתרים שהשקפתית לטענתם לא מתאימים
אז למה לא אנטי וירוס?הצורך שלי זה חסימה הגיונית שחוסמת בעיות, פריצות וכו ברמה הכי גבוהה שיש.
פריצות עם שורוקאז למה לא אנטי וירוס?
אין להם קשר לסינון מבחינת אתרים בעיתיים ופריצות.
כמובן שבעקבות החסימה, לא תגיעי לאתרים בעיתיים שמזמינים בעיות למחשב לא רק השקפתי.
אבל להגן מפני פריצות וכו'? זה לא תפקידם.
הבנתי עכשיו, חח זה היה טובפריצות עם שורוק
תמונות נשים, תוכן בעייתי, בקיצור
מה שהם עשו עד לא מזמן
ובגלל שהם שינו את הכללים אני מחפשת אלטרנטיבה
אתרוג הבנתי שיש להם מלא פשלות
ולכן בודקת את נתיב
אולי יהיו שם אתרים שהם יסכימו לפתוח לך, אבל כל אחד תצטרך לבקש, ואין שם מערכת פניות נוחה כמו בנטפרי.פריצות עם שורוק
תמונות נשים, תוכן בעייתי, בקיצור
מה שהם עשו עד לא מזמן
ובגלל שהם שינו את הכללים אני מחפשת אלטרנטיבה
אתרוג הבנתי שיש להם מלא פשלות
ולכן בודקת את נתיב
הם מסוננים חלקית, אין שם תמונות בעייתיות, אבל יש תוכן שהוא בעייתי (גבולי).אתרים שהם יפתחו לך למרות שהם לא פתוחים לכולם, יהיו לא מסוננים בכלל (תמונות לדוגמא)
תודה על התיקון, ערכתי.הם מסוננים חלקית, אין שם תמונות בעייתיות, אבל יש תוכן שהוא בעייתי (גבולי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: