מנסה להתארגן עם תפריט לארוע בשרי משפחתי ומכובד (15 נפשות),
אנחנו רוצים שיהיה יפה, טעים ובסטייל, אבל התקציב שלנו די מצומצם (לא יכולים להשתמש בבשרים ובדגים הכי יקרים וכד')
מחפשת קודם כל רעיונות למנות לא יקרות, אבל בסטייל.
בעיקר למנת פתיחה- אין לי שום רעיון למשהו מספיק מכובד ומרשים...
וכן למנה עיקרית- איזה בשר לא יקר מדי אבל טעים ומיוחד?
חשבנו לעשות הגשה אישית, אז עדיף נתחים שנפרסים יפה ולא מתפרקים,
אשמח מאד לקבל רעיונות וכן עזרה עם כמויות.
(כמה קילו בשר/ דג צריך ל15 סועדים?)
אנחנו רוצים שיהיה יפה, טעים ובסטייל, אבל התקציב שלנו די מצומצם (לא יכולים להשתמש בבשרים ובדגים הכי יקרים וכד')
מחפשת קודם כל רעיונות למנות לא יקרות, אבל בסטייל.
בעיקר למנת פתיחה- אין לי שום רעיון למשהו מספיק מכובד ומרשים...
וכן למנה עיקרית- איזה בשר לא יקר מדי אבל טעים ומיוחד?
חשבנו לעשות הגשה אישית, אז עדיף נתחים שנפרסים יפה ולא מתפרקים,
אשמח מאד לקבל רעיונות וכן עזרה עם כמויות.
(כמה קילו בשר/ דג צריך ל15 סועדים?)