מההה???!בעצם לא אוהב אותו... לא מעניין.
את מה? את הכותרת?בעצם לא אוהב אותו... לא מעניין.
אפשר יותר טוב.מההה???!
זה מעניין מעולה ומהמם!
הכותרת אחלה.את מה? את הכותרת?
תודה אבל מעדיף להיות בטוח. @מוטי הלר ?אבל אולי הכוונה רק ל"איש את רעהו". לא נראה לי שהתכוונו לקהילות המקצועיות.
תמשיך להעלות! הציורים שלך הם מודל לחיקוי אצל הרבה מאיתנו(אני בכל אופן...)
על מה..?!איך זה שלא הרחיקו אותך מהפורום???
על זה.....רגע רגע, לפי התקנון הכותרת לא מתאימה...
זה ברור שצוחקים . לא לדאוג.על זה.....
ואם זה לא היה ברור, אני אבהיר:
כתבתי את זה בציניות, לא באמת חשבתי שצריך להרחיק את מיסיה ג'קי הנכבד מהפורום, אם כבר- להפך!
מלחמת העולם השנייה.יווו איזה מתח
מה הסיפור שם בדיוק??
ללא ספק. ועדיין, לא הבנתי מה עלולה להיות כביכול עילה להנ"ל, גם בציניות... כאילו, "מניש?" מה הבעיה..?כתבתי את זה בציניות
בהקפאה.אני נמצא על חבל דק. אגב, יש לי מדור קבוע בעיתון חרד"ל בשם ילדים מבית פנימה. שם אני מפרסם סיפורים שקשורים לצה"ל ודברים דומים. תכלס דברים שלא מתאימים לעיתונים חרדים (לא בגלל שיש בעיה של צניעות או כפירה...). פה ושם פירסמתי בפורום עמודים כאילו. לפי התקנון אני מבין שאני צריך להפסיק.
דווקא אתמול שמתי לב לזה. לקח 3/4 שעה. מה שלום הפרספקטיבה שלך?
זה לא מה שהרגשתי כשראיתי את העבודות האחרונות שלך.בהקפאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: