אני ישנה קבוע עם אטמי אזנים ולעיתים כן נעקצת.פשוט שמים אטמי אוזניים או כל דבר אחר שלא יתן להם גישה לאוזן..
יש לי רשתות בכל הבית, אבל לפעמים פותחים את הדלת, לפעמים חלון,רשת בכל הבית
זה הפתרון הכי אמין
חשבתי שאני כתבתי את זה,פעם היו יתושים "רגילים" שהתחשבו בכל ההמלצות הנ"ל: מאוורר, מזגן, סנו די, רשתות, הכל עבד, בכלל, הם הגיעו רק בלילה, וגם זמזמו לאות הרתעה. אבל, לצערי, אצלנו יש בשנים האחרונות יתושים אכזריים במיוחד, שחורים יותר, טפילים מתוחכמים ואלגנטיים, מגיעים בשקט, במהלך היום כולו, ועוקצים גם דרך בגדים! והעקיצות שלהם כואבות!!!!
את גרה מעל נחל? את משאירה אמבטיות מלאות?אחרי כל כך הרבה נסיונותשלא עזרו
קנינו קוטל יתושים ענננק מהסוג שיש בחנות ירקות עם האור הכחול
וגם זה לא עזר ):
לצערי (או לשמחתי) הם מתנכלים דווקא אלי... צודקים... משטח נחיתה גדול יותר...חשבתי שאני כתבתי את זה,
ומילא שאני כל הזמן מתגרדת מהם, ובעזות פניהם הם מגיעים גם להראות לי חיוך מנצח ומלגלג,
אבל מה יהא על הילדים,
הדור של היום .. חוצפא תיסגה...
המגהץ לא אצלי בחדר, אבל הם עוקצים אותי ברגלים (אין להם בעיה לעבור דרך הגרביים) תוך כדי עבודה במטבח...לצערי (או לשמחתי) הם מתנכלים דווקא אלי... צודקים... משטח נחיתה גדול יותר...
שנה שעברה הייתי כ"כ היסטרית, לא השארתי מים במגהץ כדי שלא יגיעו לחדר, לא אשכח לילה אחד שהתגרדתי נואשות, ולא נתתי לבעלי להכניס לחדר אפילו כוס מים לשתיה...
כנראה סוג דם מתוק,לצערי (או לשמחתי) הם מתנכלים דווקא אלי... צודקים... משטח נחיתה גדול יותר...
שנה שעברה הייתי כ"כ היסטרית, לא השארתי מים במגהץ כדי שלא יגיעו לחדר, לא אשכח לילה אחד שהתגרדתי נואשות, ולא נתתי לבעלי להכניס לחדר אפילו כוס מים לשתיה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: