קינוחים מנה אחרונה לשבת-פרווה וחם (וגם לא מסובך:))

מה יש

משתמש מקצוען
מחפשת רעיון למנה אחרונה פרווה, חמה, (בא נאמר-לא גלידה או רולדה מוגשת קר..)
שגם לא מסובכת.
יש?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קראמבל
סופלה
 

single

משתמש מקצוען
נשמע רעיון טוב.
אשמח למתכון!
הנה המתכון.

כמה טיפים:
כאמור, אני מכינה את זה בתבניות אלומיניום קטנות עגולות ויוצא פינוק מהמם. ממש לא מסובך.
את החמאה אני ממירה בשמן, ואת התפוחים חותכת לריבועים קטנים בגודל של סנטימטר בערך.
לתערובת התפוחים אני מוסיפה גם קינמון.
ברנדי אני לא שמה, ובדרך כלל גם לא תמצית וניל - לא אוהבת את הטעם.

יוצא מדהים...
 

מה יש

משתמש מקצוען
@single יש לי כמה שאלות על המתכון, ברשותך:
כמה שמן שמה במקום החמאה?
כמה אישיים יוצא לך ממתכון כזה? מגישה בתוך האלומיניומים הקטנים או מחלצת לפני?

איך מחממת בשבת?
אני רואה את התפוחים המקורמלים- האם המלית נשארת רכה באכילה או שצריך סכיון ומזלג בשביל לאכול אותה?
 

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
רציתי לשאול אם יש לקנות מלית תפוחים מוכנה ואיך הטעם? כי לקלף תפןחים, במיוחד אם זה כמות גדולה לשמחה, קצת קשה.
 

single

משתמש מקצוען
@single יש לי כמה שאלות על המתכון, ברשותך:
כמה שמן שמה במקום החמאה?
כמה אישיים יוצא לך ממתכון כזה? מגישה בתוך האלומיניומים הקטנים או מחלצת לפני?

איך מחממת בשבת?
אני רואה את התפוחים המקורמלים- האם המלית נשארת רכה באכילה או שצריך סכיון ומזלג בשביל לאכול אותה?
שאלות מעולות.
בשביל התחתית אני שמה חצי כוס שמן, בערך, ובמלית התפוחים אני שמה בערך שליש. תלוי במצב רוח.
הנוסחה שיצאה לי אחרי כמה ניסויים העלתה שמכל חמישה תפוחים יוצאות שמונה תבניות אישיות, בערך. בדרך כלל אני מכפילה את המתכון פי שנים או שלושה, למרות שתמיד יוצא לי מדי הרבה מהבצק ואותו אני מכפילה בפחות.
מגישה בתוך האלומיניום, כמובן. אי אפשר לחלץ! זה מסוג המנות האחרונות שאוכלים עם כפית. ממש לא עם סכין ומזלג, כמו ששאלת, כי התפוחים נהיים רכים כאלה.
בשבת אני שמה מעל תבנית הפוכה שעל הפלטה, בתחילת ההגשה של המנה עיקרית. יוצא בצק פריך, מלית רכה ומענגת וריח משגע.
 

מה יש

משתמש מקצוען
נשמע טעים. ומריח טוב דרך התאורים לך..
בטוחה שנהנה מזה בשבת
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פאי אוכמניות (קרמברי פאי)
 

EfratHL

משתמש פעיל
רעיון נוסף: למלא עלי פילו בכל מיני ממרחים, אפשר חלבה או לוטוס או פשוט לשים קובית שוקולד מריר, לחתוך למלבנים, לגלגל כמו גליליות ולאפות. מגישים חם עם קצפת ליד. יוצא מדהים וחמש דקות עבודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה