ניסיתי להעלות את זה בפורום מוזיקה אך לא הצלחתי...
כבר כמה וכמה וכמה שנים שאני מאד רוצה ללמוד לנגן בצורה טובה.
האמת שהעדיפות הראשונה שלי היא קלידים.
לפני כמה שנים התחלתי ואחרי מס' חודשים הפסקתי..
זה היה מעניין אבל מצריך המון תרגול שדי הרגיז אותי לשמוע כל פעם מחדש את המנגינות המוזרות שיצאו מתחת ידיי פרי עטו של כותב התווים בחוברת.
חיכיתי לשמוע שיר מוכר וככל שהזמן עבר הבנתי שהדרך ארוכה וזה ייאש אותי מראש...
חשבתי ללמוד גיטרה, אבל האמת שזה כלי שפחות קורץ לי..
כעת אחרי כמעט שנתיים שלא נגעתי בזה בכלל, מאד מתחשק לי הפעם כן לעשות את זה עד הסוף בעז''ה.
אז תכל''ס אשמח לשמוע מנסיונכם כמה זמן בממוצע לוקח עד שיש שליטה כלשהי בנגינה בקלידים?
והאם באמת עדיף להתחיל בכלי קל יותר כגון גיטרה...? משום מה זה נראה לי שונה לגמרי...
יש לציין שב''ה עברו כבר כמה וכמה שנים מאז שסיימתי את צחוק לימודיי בביה''ס כך שאני מאמינה שזה תורם לא קצת לקצב..
ועדיין...אשמח למעט מילות נחמה ועידוד.
תודה רבה מראש לכל אחד שמגיב ותורם מזמנו וניסיונו!
כבר כמה וכמה וכמה שנים שאני מאד רוצה ללמוד לנגן בצורה טובה.
האמת שהעדיפות הראשונה שלי היא קלידים.
לפני כמה שנים התחלתי ואחרי מס' חודשים הפסקתי..
זה היה מעניין אבל מצריך המון תרגול שדי הרגיז אותי לשמוע כל פעם מחדש את המנגינות המוזרות שיצאו מתחת ידיי פרי עטו של כותב התווים בחוברת.
חיכיתי לשמוע שיר מוכר וככל שהזמן עבר הבנתי שהדרך ארוכה וזה ייאש אותי מראש...
חשבתי ללמוד גיטרה, אבל האמת שזה כלי שפחות קורץ לי..
כעת אחרי כמעט שנתיים שלא נגעתי בזה בכלל, מאד מתחשק לי הפעם כן לעשות את זה עד הסוף בעז''ה.
אז תכל''ס אשמח לשמוע מנסיונכם כמה זמן בממוצע לוקח עד שיש שליטה כלשהי בנגינה בקלידים?
והאם באמת עדיף להתחיל בכלי קל יותר כגון גיטרה...? משום מה זה נראה לי שונה לגמרי...
יש לציין שב''ה עברו כבר כמה וכמה שנים מאז שסיימתי את צחוק לימודיי בביה''ס כך שאני מאמינה שזה תורם לא קצת לקצב..
ועדיין...אשמח למעט מילות נחמה ועידוד.
תודה רבה מראש לכל אחד שמגיב ותורם מזמנו וניסיונו!