מנסון על האש לא מרגישים את כל הטעמים האלה.. זה למחבת פסים או תנור..מרינדה 1-
ראש שום קצוץ
2 כפות חרדל
2 כפות רסק עגבניות
כף דבש
1/4 כוס עלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס יין
2 כפות שמן
מרינדה 2-
כף חמאת בוטנים
כף רוטב סויה
2 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
5-6 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס יין
בשתיהם- לערבב ולהשרות את העוף /בשר לפחות 8 שעות
אם אתם עושים כרעיים ממליצה לבשל אותם קודם כ20 דק' עם הרוטב ואז להמשיך על המנגל.
גם ירקות ממליצה להכין מראש שיפודים ולאפות חלקי ואז לשים על המנגל.
שיפודים מומלצים-
1. חציל, בטטה, חצי עגבנית שרי, שן שום - לפני האפיה למרוח בשמן זית, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס
2. פטריות פורטובלו, ברוקולי, קלחי תירס חתוכים/תירס גמדי- זמן צליה קצר ללא אפיה מקדימה
להשרות לפני הצליה במרינדה של רוטב סויה + חומץ+ קורט סוכר
3. קישואים/זוקיני, בצל סגול- ללא אפיה מוקדמת, אחרי הצליה לתבל בתערובת עלים ירוקים + מלח + פלפל שחור גרוס
חצילים נוספים שמומלץ להכין- חציל שלם על המנגל בלי אפיה מוקדמת- לוקח קצת זמן וצריך לחתוך לאורך החציל חתך, אחרי הצליה לפתוח את החצל ולשים על זה טחינה.
הבעיה שאני על מנגל גריל גז וא"א להניח את זה על משטח הצליה כי זה ידבק מיד, ומצד שני הלהבות מחופות כך שאין אש לשרוף את זהרעיון שהילדים הכי אוהבים: שיפודי מרשמלו לקינוח (כמה שניות מכל צד על המנגל)
שימו את זה קרוב לא צמוד והחום ימיס את זההבעיה שאני על מנגל גריל גז וא"א להניח את זה על משטח הצליה כי זה ידבק מיד, ומצד שני הלהבות מחופות כך שאין אש לשרוף את זה
זה מה שעושים אבל זה לוקח זמןשימו את זה קרוב לא צמוד והחום ימיס את זה
לא שרוף כמו מנגל פחמים אבל נמס טעים
או להוסיף רשת רק לזה
הילדים יחכו לעל האש הבא.. אל תדאגו..זה מה שעושים אבל זה לוקח זמן
דווקא הפעם זה פורום מצומצם יותר בלי ילדיםהילדים יחכו לעל האש הבא.. אל תדאגו..
אני לא אוכלת את זה אז לא יודעת לומר מנסיון אישי, אבל כל מי שאוכל את המנגלים שאני מכינה אומר שמרגישים את זה מאוד ומרגישים הבדלים בין האופציות, אולי תלוי בהשריה לפני?מנסון על האש לא מרגישים את כל הטעמים האלה.. זה למחבת פסים או תנור..
צ'ילי מוסיף המון
לטרוח כל כך בלי לאכול בסוףאני לא אוכלת את זה אז לא יודעת לומר מנסיון אישי, אבל כל מי שאוכל את המנגלים שאני מכינה אומר שמרגישים את זה מאוד ומרגישים הבדלים בין האופציות, אולי תלוי בהשריה לפני?
אבל שוב, אני לא טעמתי אז לא יודעת. ייתכן מאוד שאתה צודק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: