בשרי מנגל -

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מחפש מתכון לטיבול פרגיות וחזה עוף (2 מתכונים שונים) למנגל
מחפש טיבול מעניין קצת חריף לא מידי והעיקר טעים שלא ישארו לנו שאריות.....

כמו"כ רעינות נוספים לדברים יקנטים במנגל יתקבלו בברכה - בדגש על רעיונות לצליית ירקות (חצילים, פלפל חריף, בטטה, קישואים)
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
תיבול שתמיד מצליח:
שמן (והרבה)
רוטב צילי
כמון
פפריקה מעושנת
ומעט א. מרק עוף

והכי חשוב להשרות את הבשר בתיבול לילה לפני

שיפודי ירקות מעולה במנגל
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מרינדה 1-
ראש שום קצוץ
2 כפות חרדל
2 כפות רסק עגבניות
כף דבש
1/4 כוס עלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס יין
2 כפות שמן

מרינדה 2-
כף חמאת בוטנים
כף רוטב סויה
2 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
5-6 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס יין

בשתיהם- לערבב ולהשרות את העוף /בשר לפחות 8 שעות

אם אתם עושים כרעיים ממליצה לבשל אותם קודם כ20 דק' עם הרוטב ואז להמשיך על המנגל.

גם ירקות ממליצה להכין מראש שיפודים ולאפות חלקי ואז לשים על המנגל.
שיפודים מומלצים-
1. חציל, בטטה, חצי עגבנית שרי, שן שום - לפני האפיה למרוח בשמן זית, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס
2. פטריות פורטובלו, ברוקולי, קלחי תירס חתוכים/תירס גמדי- זמן צליה קצר ללא אפיה מקדימה
להשרות לפני הצליה במרינדה של רוטב סויה + חומץ+ קורט סוכר
3. קישואים/זוקיני, בצל סגול- ללא אפיה מוקדמת, אחרי הצליה לתבל בתערובת עלים ירוקים + מלח + פלפל שחור גרוס

חצילים נוספים שמומלץ להכין- חציל שלם על המנגל בלי אפיה מוקדמת- לוקח קצת זמן וצריך לחתוך לאורך החציל חתך, אחרי הצליה לפתוח את החצל ולשים על זה טחינה.
 

הדקלים

משתמש פעיל
מרינדה 1-
ראש שום קצוץ
2 כפות חרדל
2 כפות רסק עגבניות
כף דבש
1/4 כוס עלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס יין
2 כפות שמן

מרינדה 2-
כף חמאת בוטנים
כף רוטב סויה
2 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
5-6 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס יין

בשתיהם- לערבב ולהשרות את העוף /בשר לפחות 8 שעות

אם אתם עושים כרעיים ממליצה לבשל אותם קודם כ20 דק' עם הרוטב ואז להמשיך על המנגל.

גם ירקות ממליצה להכין מראש שיפודים ולאפות חלקי ואז לשים על המנגל.
שיפודים מומלצים-
1. חציל, בטטה, חצי עגבנית שרי, שן שום - לפני האפיה למרוח בשמן זית, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס
2. פטריות פורטובלו, ברוקולי, קלחי תירס חתוכים/תירס גמדי- זמן צליה קצר ללא אפיה מקדימה
להשרות לפני הצליה במרינדה של רוטב סויה + חומץ+ קורט סוכר
3. קישואים/זוקיני, בצל סגול- ללא אפיה מוקדמת, אחרי הצליה לתבל בתערובת עלים ירוקים + מלח + פלפל שחור גרוס

חצילים נוספים שמומלץ להכין- חציל שלם על המנגל בלי אפיה מוקדמת- לוקח קצת זמן וצריך לחתוך לאורך החציל חתך, אחרי הצליה לפתוח את החצל ולשים על זה טחינה.
מנסון על האש לא מרגישים את כל הטעמים האלה.. זה למחבת פסים או תנור..
צ'ילי מוסיף המון

רעיון שהילדים הכי אוהבים: שיפודי מרשמלו לקינוח (כמה שניות מכל צד על המנגל)
 

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
רעיון שהילדים הכי אוהבים: שיפודי מרשמלו לקינוח (כמה שניות מכל צד על המנגל)
הבעיה שאני על מנגל גריל גז וא"א להניח את זה על משטח הצליה כי זה ידבק מיד, ומצד שני הלהבות מחופות כך שאין אש לשרוף את זה
 

הדקלים

משתמש פעיל
הבעיה שאני על מנגל גריל גז וא"א להניח את זה על משטח הצליה כי זה ידבק מיד, ומצד שני הלהבות מחופות כך שאין אש לשרוף את זה
שימו את זה קרוב לא צמוד והחום ימיס את זה
לא שרוף כמו מנגל פחמים אבל נמס טעים

או להוסיף רשת רק לזה
 

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
שמן
א. שום
גריל עןף/תבלין לשווארמה
צ’ילי גרוס לבחירה
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסון על האש לא מרגישים את כל הטעמים האלה.. זה למחבת פסים או תנור..
צ'ילי מוסיף המון
אני לא אוכלת את זה אז לא יודעת לומר מנסיון אישי, אבל כל מי שאוכל את המנגלים שאני מכינה אומר שמרגישים את זה מאוד ומרגישים הבדלים בין האופציות, אולי תלוי בהשריה לפני?
אבל שוב, אני לא טעמתי אז לא יודעת. ייתכן מאוד שאתה צודק.
 
נערך לאחרונה ב:

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני לא אוכלת את זה אז לא יודעת לומר מנסיון אישי, אבל כל מי שאוכל את המנגלים שאני מכינה אומר שמרגישים את זה מאוד ומרגישים הבדלים בין האופציות, אולי תלוי בהשריה לפני?
אבל שוב, אני לא טעמתי אז לא יודעת. ייתכן מאוד שאתה צודק.
לטרוח כל כך בלי לאכול בסוף
יפה!!
מי שטרח בערב שבת לא יאכל בשבת??!!
 

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מלא תבלינים, שום, שמן והרבה
 

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לצלות פטריות.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה