מנגינת "לכה דודי"

אושר

משתמש מקצוען
תודה רבה, זה גם יפה, אבל התכוונתי ללחן אחר, משהו יותר עממי ששרים אותו בחב"ד.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני עדיין לא חבדניק כך שאיני יודע על מה מדובר, ייתכן ויש לי אותו רק איני יודע שזה זה או שהוא נקרא בשם אחר.

אושר

משתמש מקצוען
אין לי תוכנה של כתיבת תווים במחשב, אחרת הייתי כותבת לך אותם. זו מנגינה במשקל ארבעה רבעים, קצבית מעט,די מוכרת.תודה רבה!

אושר

משתמש מקצוען
אמרו לי שיש את זה למקהלת ילדי שלהבת בדיסק שנקרא "זמירות שבת" מס' 2. יש את זה למישהו?

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נחפש

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
צר לי, לא הלך

אושר

משתמש מקצוען
צר לי לאכזב שוב, אבל זה לא זה, לא של תזמורת שלהבת אלא של מקהלת ילדי שלהבת. תודה!

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מבדיקה שעשיתי בנט אין להם דיסק על שבת, יש להם "כתר שם טוב", ועוד דיסק "מקהלת ילדי שלהבת", את אולי מתכוונת למנגינה ששרים בסוף לכה דודי בחב"ד כי אני מתפלל הרבה פעמים בחב"ד ואכן שרים שם את מה שהעליתי!!

אושר

משתמש מקצוען
ייתכן שמדובר בדיסק הכפול של זמירות לשבת בביצוע תזמורת שלהבת ולמקהלת ילדי הישיבות? -אחותי השמיעה לי את זה, אבל אין לה מייל להעביר לי, והמרחק הגאוגרפי גדול מדי...(בביצוע שומעים שזה ילדים)

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
נכתב ע"י אושר;257361:
ולמקהלת ילדי הישיבות?
התכוונת לפרחי בני הישיבות (ישיבה בויס)?
אם כן, אז אני יכול לומר לך בודאות מוחלטת שאין להם שיר כזה.

אושר

משתמש מקצוען
בסוף השגתי, והרי הוא לפניכם:

קבצים מצורפים

• VSJA.mp3
    KB 1,014.6 · צפיות: 22

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה