מנגינות לספירת העומר

מיכל לב

משתמש רשום
אתר או קבצים של מנגינות שקטות או שירים רגועים.

נ.ב. אם זה אתר אז בבקשה אתר עם הורדות

morit

משתמש רשום
יש בתיבת הנגינה של ערוץ 7 לקט שירים מוכנים לפי נושאים ולפי חגים, ימים טובים, ספירת העומר, שלושת השבועות ועוד

מיכל לב

משתמש רשום
מישהו יכול להעלות לכאן קבצים?

תודה מראש

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אף אחד מהשירים שם לא עובד.....

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עובד גם עובד!

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכנסתי לשם כמה פעמים לחצתי מלא פעמים על כל השירים אפ'חד מהם לא מתחיל להראות תזוזה של השמעה, למה?

מיכל לב

משתמש רשום
אתה צריך לחכות כמה שניות

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
חיכיתי הרבה יותר....

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
האם יש איזה מקור הלכתי להתיר את השירים הללו, או שזה פשוט 'מקובל, ככה כולם אומרים' וכדו'?

א.ישראל

משתמש פעיל
עריכה תורנית
נכתב ע"י tkh;245851:
האם יש איזה מקור הלכתי להתיר את השירים הללו, או שזה פשוט 'מקובל, ככה כולם אומרים' וכדו'?

עד כמה שידוע לי השאלה היא הפוכה ואין מקור הלכתי בכלל לאיסור שמיעת שירים בספירה. [שמעתי מפוסק חשוב, אך כל אחד כמובן ישאל את רבו] האיסור הוא על ריקודים ומחולות. מצד שני יש בעיה הלכתית רצינית של שמיעת שירים כל השנה בזמן החורבן.

אמנם המנהג של אי שמיעה בספירה כבר התפשט בעם ישראל ואיני בא חלילה לקרר ולזלזל.

חיים משה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני בכלל נגד כל התופעה ה"וואקאלית" שהשתרשה במחוזותינו, עיין רמב"ן פר' קדושים על ענין "נבל ברשות התורה" אמנם לכאורה אין בזה שום איסור אבל האם זה תואם את "רוח התורה", זה מזכיר לי את המכון הטכנולוגי
"לבעיות הלכה" אין לי כמובן שום דבר נגד המכון הזה, אבל נדמה לי שההלכה לא נולדה בשביל ליצור "בעיות" לאדם ח"ו ושאנחנו "נפתור" אותם, כל אחד מבין ויודע שבספירת העומר וכן בשלושת השבועות יש להתאבל ואין לנו לחשוב כל הזמן על פתרונות כאלו ואחרים, איזה טעם מר משאירות לנו בפה, הפרסומות לקראת תשעת הימים, בואו ותאכלו כמו בכל השנה, האם איבדנו לגמרי את הטעם הטוב, בתקוה להבנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה