מנגינות ללא זכויות יוצרים

ישיר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
D I G I T A L
מה הכוונה מנגינות? מה הכוונה "זכויות יוצרים"? השימוש פה בפורום למושג הזה לא כל כך קשור למימד החוקי שלו...
בכל אופן אם רוצים סתם מנגינות לא מוכרות או קלאסיות וכדו', אני ממליץ כרגיל לחפש באתר Freesound.org ולסנן את החיפוש לרישיון CC0 שזה ללא זכויות כלל.

קרמלה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
המשתמש נחסם
לא נראה לי שיש עליהן זכויות יוצרים...
בטח שיש
תודה על ההמלצה
מה הכוונה מנגינות? מה הכוונה "זכויות יוצרים"?
זכויות יוצרים הכוונה שאני יכולה לעלות את זה לרשת עם מצגת שערכתי (לא הבנתי תשאלה ..)
בכל אופן אם רוצים סתם מנגינות לא מוכרות או קלאסיות וכדו', אני ממליץ כרגיל לחפש באתר Freesound.org ולסנן את החיפוש לרישיון CC0 שזה ללא זכויות כלל.
וואו מפחיד האתר הזה מה עושים שם???
אני לא מוצאת שם ידיים ורגליים אשמח לעזרה
תודה רבה!

ישיר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
D I G I T A L
זכויות יוצרים הכוונה שאני יכולה לעלות את זה לרשת עם מצגת שערכתי (לא הבנתי תשאלה ..)
אם תראי מה ששאלו פה קודמיי, אז תביני שהמושג של "זכויות יוצרים" בהקשר העממי (וכן פה בפורום הרבה פעמים) לא מתייחס למושג הזה בהקשרו המקורי והחוקי... מבחינת החבר'ה הכוונה היא בערך כמו "האם אטרח לבקש רשות, או שאשתמש כי נראה לי שלא אכפת לו או שהוא לא ימצא אותי...". לכן שאלתי מה הכוונה.
מבחינת מה ששאלת ( @קרמלה ) אכן התכוונת ל"זכויות יוצרים" במובן הנכון, שאסור (חוקית) להשתמש ביצירה כלשהי [ובפרט בשימוש ציבורי/מסחרי], ללא קבלת אישור מבעלי היצירה.

וואו מפחיד האתר הזה מה עושים שם???
אני לא מוצאת שם ידיים ורגליים אשמח לעזרה
תודה רבה!
האתר לא כל כך מפחיד... פשוט לחפש משהו, למשל "Classic music" או "Instrumental", ואחרי החיפוש לסמן בצד ימין את המסנן של Creative Commons 0 שמגדיר קובץ שמותר לשימוש חופשי לגמרי.
כמובן, יהיו שם תוצאות שונות ברמות איכות שונות, אבל ניתן למצוא דברים מאוד נחמדים גם ברישיון החינמי הזה. (כדי להוריד צריך ליצור User, כמובן לא עולה כסף).

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה