עיטורים פלוס
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
עימוד ספרים
חומרים:
350 גר' חמאת בוטנים
100 גר' כוס אגוזי קצוצים
2 כוסות ח"פ פצפוצים אורז (לא המנופחים)
100 גר' אבקת סוכר
80 גר' שקדים פרוסים
מעט רוטב מייפל
--------------
לערבב הכל ולשטוח על תבנית A4 מרופדת בנייר אפייה,
אני ערבבתי הכל בתוך התבנית,
לכסות עם שקדים פרוסים, מעט להדק אותם ע"מ שידבקו.
לקשקש עם רוטב מייפל מלמעלה.
להקפיא לפחות שעתיים,
לחתוך לקוביות ולהחזיר למקפיא,
לאכול מהמקפיא, לא להשאיר הרבה זמן בחוץ.
350 גר' חמאת בוטנים
100 גר' כוס אגוזי קצוצים
2 כוסות ח"פ פצפוצים אורז (לא המנופחים)
100 גר' אבקת סוכר
80 גר' שקדים פרוסים
מעט רוטב מייפל
--------------
לערבב הכל ולשטוח על תבנית A4 מרופדת בנייר אפייה,
אני ערבבתי הכל בתוך התבנית,
לכסות עם שקדים פרוסים, מעט להדק אותם ע"מ שידבקו.
לקשקש עם רוטב מייפל מלמעלה.
להקפיא לפחות שעתיים,
לחתוך לקוביות ולהחזיר למקפיא,
לאכול מהמקפיא, לא להשאיר הרבה זמן בחוץ.