דרוש מידע ממתי מתחילים לספור את הימי מחלה מהיום שההייתי חולה או מהיום שבו נעדרתי מהעבודה

סטודיו הדסים

מעצבת סביבה מצמיחה
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אם אני עובדת בימי רביעי חמישי בלבד ויש לי אישור מחלה מיום שני עד חמישי מאיזה יום מתחילים לספור את הימי מחלה מיום שני או יום רביעי (שאז יוצא שאני לא יכולה אף פעם לנצל את הימי מחלה שלי...:()
ועוד שאלה בווראציה קצת אחרת אם אני עובדת בשתי מקומות אחד ימי ראשון שני שלישי ואחד בימי רביעי חמישי ויש לי אישור מחלה משני עד חמישי בכל מקום מתחילים לספור את הימי מחלה מחדש? או שיום רביעי -(בשבוע) כבר נחשב יום שלישי למחלה?
אשמח לתשובות בהקדם!
תודה רבה!

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
אם אני עובדת בימי רביעי חמישי בלבד ויש לי אישור מחלה מיום שני עד חמישי מאיזה יום מתחילים לספור את הימי מחלה מיום שני או יום רביעי (שאז יוצא שאני לא יכולה אף פעם לנצל את הימי מחלה שלי...:()
ועוד שאלה בווראציה קצת אחרת אם אני עובדת בשתי מקומות אחד ימי ראשון שני שלישי ואחד בימי רביעי חמישי ויש לי אישור מחלה משני עד חמישי בכל מקום מתחילים לספור את הימי מחלה מחדש? או שיום רביעי -(בשבוע) כבר נחשב יום שלישי למחלה?
אשמח לתשובות בהקדם!
תודה רבה!
א. מיום שני, ויום רביעי הוא כבר השלישי למחלה
ב. אותו דבר כמו השאלה הנל, מסתכלים לפי האישור של המחלה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה