מלונות כשרים באילת

Sarah07

משתמש פעיל
שלום,
קיבלתי את המייל הבא מעמית לעבודה:

ברצוני להתייעץ אתך לגבי חופשה "כשרה" באילת.
משפחתי המורחבת (השבט) רוצה לצאת לחופשה משפחתית באילת, כידוע לך אחד מאחי חוזר בתשובה ונדרשת כשרות מחמירה כדי לענות על צרכיו - "גלאט כשר".
אנחנו בדקנו מקומות רבים באילת לא הצלחנו לקבל תשובות ברורות לגבי כשרות זו. במקומות שכן קיבלנו תשובה (כמו דן פנורמה) המחירים מאוד גבוהים עבור "גלאט כשר".
האם מכירה ויכולה להמליץ על בית מלון באילת המאפשרים "גלאט כשר"?
וכן, האם ידוע לך על קטרינג / מסעדה הנותנים שירות ל"גלאט כשר"?

אודה לכל מידע בענין, תודה !!

Sarah07

משתמש פעיל
בואי לא נתפש לצדקנות יתר...
אני לא מחפשת להכשיר את המקום, לא הייתי שם מעולם ואין לי תוכניות לעשות את זה.
הבעיתיות ברורה.
כאן מדובר במקרה מיוחד.
הרצון הוא לסייע למשפחה לצאת לחופשה בתנאים שיהיו אפשריים לשני הצדדים שרוצים להתקרב ולהקריב אחד למען השני.

yyyoel

משתמש רשום
מנסיון שלי
יש חדרי אירוח נחמדים וזולים יחסית בקיבוץ אילות, כ 2 ק"מ מאילת
חוסך את הצורך להתחכך במלונות וכו... מאוד מומלץ לחרדים שרוצים להיות בצורה כשרה באילת

אוכל יש בכשרות בית יוסף חלבי בשפע
http://www.badatz.biz/search/?qs=&qclass=-1&qcity=65
בשרי לא ראיתי עכשיו באתר של בית יוסף
מומלץ להתקשר לשליח חבד לברר לגבי אופציות בשריות,
המידע על בשרי משתנה באופן תדיר והשליח מעודכן
יש גם מנינים בבית חבד

אוניה

משתמש צעיר
אין כשר למהדרין באילת
המקסימום זה מלון 'מלכת שבא' שזה רבנות מהדרין כמדומני בשונה מהשאר שזה רבנות רגילה
צריך לברר

יהושע ה

משתמש חדש
נכתב ע"י Sarah07;n5097415:
שלום,
קיבלתי את המייל הבא מעמית לעבודה:

ברצוני להתייעץ אתך לגבי חופשה "כשרה" באילת.
משפחתי המורחבת (השבט) רוצה לצאת לחופשה משפחתית באילת, כידוע לך אחד מאחי חוזר בתשובה ונדרשת כשרות מחמירה כדי לענות על צרכיו - "גלאט כשר".
אנחנו בדקנו מקומות רבים באילת לא הצלחנו לקבל תשובות ברורות לגבי כשרות זו. במקומות שכן קיבלנו תשובה (כמו דן פנורמה) המחירים מאוד גבוהים עבור "גלאט כשר".
האם מכירה ויכולה להמליץ על בית מלון באילת המאפשרים "גלאט כשר"?
וכן, האם ידוע לך על קטרינג / מסעדה הנותנים שירות ל"גלאט כשר"?

אודה לכל מידע בענין, תודה !!

מי כעמך ישראל!

שבט שלם מנסה להתגמש לטובת אח אחד!

כל הכבוד!

miri012

משתמש מקצוען
אילת באמת מורכבת קצת מבחינת כשרויות, אבל בהחלט אפשר למצוא פתרונות - פחות בבתי המלון עצמם ויותר במסעדות/בתי קפה שיש בהם כמה בכשרות טובה.
במקרה הזה צריך דוקא נכונות מצד האח החרדי לבדוק כל מקום וכל מנה לגופם, מול משגיחי הכשרות במקום.
אילו הכשרים מקובלים עליו?

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
נראה לי לשאול את הרב בורנשטיין או הרב זריצקי - הם מומחים לנושא. לשאול איזו כשרויות מקובלות על האח ולשאול את הרבנים או לתת לאח את הטלפון שלהם. שגם יהיה לו בחופש אם רוצים ללכת למסעדה שיוכל להתקשר לשאול

Sarah07

משתמש פעיל
תודה רבה רבה לכל המגיבים והעוזרים,
אעביר את כל התשובות למי ששאל אותי.
תזכו למצוות!

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
לא יודעת איך עושים ציטוט של הערה.
בכל אופן על הרב בורנשטיין אפשר לכל הדעות לסמוך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה