פנאי מלון כינר- מהשנה

מירונה

משתמש פעיל
איך החדרים? אם אמרו לי שחדר חרמון נחשב ברמה טובה, באיזה סגנון הוא מעוצב?
איך האוכל? ניקיון החדרים?
כדאי לקחת חדר גן אם באים עם תינוק?

אמא למתוקיםם

משתמש צעיר
הייתי השנה בכינר בחדר גן ככה שלא מכירה את חדר חרמון אבל להמליץ אני ממש ממליצה!!
ממש נהניתי מהכול
אוכל יש ממש בשפע והרבה סגנונות הייתי כבר בכמה בתי מלונות לא מגיעה לזה
נקיון ברמה ממש גבוהה
לגבי תינוק לא יודעת מה משנה איזה חדר העיקר שנכנס שם עריסה ובחדר גן נכנס
מינוס אחד קטן אין חדר גן שאפשר לראות את הים וממש הצטערתי על זה כי יש להם חדרים בבנין שאפשר לראות את הים
בהצלחה!

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
חדר גן פחות מומלץ ולכן הוא זול יחסי
האוכל מעולה, תראי תמונות של החדרים באתר
אנחנו היינו בגליל פרימיום ומאוד נהנינו

vertel

משתמש צעיר
אחלה מלון!!! אנחנו הולכים לשם כבר שנים.כל שנה! שירות מצוין! אוכל בשפע וטעים מאוד! שנה אחת ההינו בחדרי גן והיה שם צפרדעים בחוץ בלילה אז אני לא כל כך ממליצה...אבל החדרים שבמלון עצמו יפים.נקיים. נוחים ממש אהבתי!ואפשר גם לראות את הים בחלק מהחדרים!

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי השנה בכינר בחדר גן ככה שלא מכירה את חדר חרמון אבל להמליץ אני ממש ממליצה!!
ממש נהניתי מהכול
אוכל יש ממש בשפע והרבה סגנונות הייתי כבר בכמה בתי מלונות לא מגיעה לזה
נקיון ברמה ממש גבוהה
לגבי תינוק לא יודעת מה משנה איזה חדר העיקר שנכנס שם עריסה ובחדר גן נכנס
מינוס אחד קטן אין חדר גן שאפשר לראות את הים וממש הצטערתי על זה כי יש להם חדרים בבנין שאפשר לראות את הים
בהצלחה!
יש חדרי גן שהם קו ראשון לים

אבורם

משתמש פעיל
אני הייתי שם עם אשתי ותינוקת לפני חודש היה ממש כיף, חזרנו עם טעם של עוד, נהננו שם מאוד, הגענו מחמישי עד מוצ''ש לקחנו חדר גן בגולן + ג'קוזי, לא היה לא צפרדעים ולא ג'וקים ממש כלום, המחירים הם, חדרי גן בגולן ג'קוזי, וחרמון כמו במלון עצמו ובחדרי גולן ללא ג'קוזי 100 ש''ח פחות וזה זול יותר בגלל שהוא קצת קטן לעומת חרמון, רק בגולן בגלל הג'קוזי יש תוספת 100 ש''ח, אבל בכלל לא יותר זול מהחדרים במלון עצמו, אבל יש מקום נורמלי לעריסה ועגלה.
אנחנו אישית יותר אוהבים חדרי גן כי זה שקט עם עצמינו ולא בתוך איזה מסדרון כמו פנימיה.
ולגבי הים יש אפשרות לעלות קומה וללכת לסוף הלובי לראות את הים או אפי' ללכת לכיוון הים ולראות.
הניקיון שם ממש מורגש, אוכל ברמה גבוהה ממש שפע בכמויות ובסוגים מגוונים לא חסר כלום.
המינוס 1. זה שהמזרונים בחדרי גן גולן (באחרים אין לי מושג) היו לא נוחים בכלל מאוד קפיצי (וזה הבעיה שבגלל זה לא נחזור לשם אבל בתכלס נהננו שם מאוד משאר הדברים).
2. הייתה שם שבת עמוסה מאוד והיה רווח ממש קטן בין שולחן לשולחן בחדר אוכל בקושי מעבר של עגלה (לכן מומלץ לשאול לפני שסוגרים אם זה שבת עמוסה).
3. לדעתי צריך לברר היטב שם כי יש שם חילולי שבת מצד הדלפקים כי אני ראיתי שקיבלו תיירים דקות בודדות לפני השקיעה בליל שבת וגם העובדים בחדרי אוכל פינו את הנרות שבת עם גפרורים וכדו' בליל שבת לאחר שהנרות נכבו, ואי אפשר לדעת מה עוד הם מחללים לכן כדאי לברר טוב

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
3. לדעתי צריך לברר היטב שם כי יש שם חילולי שבת מצד הדלפקים כי אני ראיתי שקיבלו תיירים דקות בודדות לפני השקיעה בליל שבת וגם העובדים בחדרי אוכל פינו את הנרות שבת עם גפרורים וכדו' בליל שבת לאחר שהנרות נכבו, ואי אפשר לדעת מה עוד הם מחללים לכן כדאי לברר טוב
אולי זה היה בסיס להיתר ולאיסור - ולכן היה מותר ?

אבורם

משתמש פעיל
אולי זה היה בסיס להיתר ולאיסור - ולכן היה מותר ?
בהתחלה הם שאלו בקבלה של המלון האם יש כאן גוי והדלפקית חילונית אמרה שאין ואמרה מה הבעיה שהיא תסדר ואז הם אמרו לה שלא הם חייבים גוי וכשלא מצאו הם עשו זאת בעצמם, ואחת אמרה לשניה שלא רצתה בהתחלה לגעת כאילו שאת שומרת.

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
בהתחלה הם שאלו בקבלה של המלון האם יש כאן גוי והדלפקית חילונית אמרה שאין ואמרה מה הבעיה שהיא תסדר ואז הם אמרו לה שלא הם חייבים גוי וכשלא מצאו הם עשו זאת בעצמם, ואחת אמרה לשניה שלא רצתה בהתחלה לגעת כאילו שאת שומרת.
הנושא הזה חייב הבהרה של המלון
גם אני פעם ראיתי במלון דבר דומה
וצריך באמת לברר מה קורה במלונות
אם יש חילולי שבת על ידי הצוות
מה מועילה הכשרות על האוכל
ואם אין פיקוח על שאר דברים
אין שום היגיון בלסמוך על זה שגם באוכל הם לא נוגעים בשבת

למשל: חסר מים חמים, הם מארגנים יש מאין וכדומה

כנראה שלא סתם בדצי"ם טובים לא נותנים כשרות למלונות כמעט

מירונה

משתמש פעיל
תודה לכולם על התשובות, עזרתם מאוד

בטלפון הם לא נותנים כ"כ פרטים על החדרים ומציעים רק את חרמון וגולן ואומרים שחרמון יותר מגולן. זהו. ובאתר יש תמונות של חדרים די חדישים אבל באיזו תגובה ראינו שהניקיון בחדרי אמבטיה טעון שיפור, זה נכון?...
ולגביי המסעדה שם? זה בנפרד מהחדרי אוכל נכון?
ז"א אם רוצים קפה באמצע היום (חול) צריך לקנות במסעדה או שזה חופשי מהמלון?

זושא כץ

משתמש מקצוען
צריך להיזהר שם מילולי שבת ע"י העובדים היהודים.
המלון אחלה ברמות.

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מכיר את כל סוגי החדרים
זה אחד המלונות היחידים במגזר שכל הזמן מחדש
עכשיו בונים שם לובי ענק ומוסיפים מתחת אולם של 600 איש

נערך לאחרונה ב:

vertel

משתמש צעיר
אחד הבעלים של המלון זה סבא של חברה שלי -חרדי. אז זה מאוד מענין...

אבורם

משתמש פעיל
תודה לכולם על התשובות, עזרתם מאוד

בטלפון הם לא נותנים כ"כ פרטים על החדרים ומציעים רק את חרמון וגולן ואומרים שחרמון יותר מגולן. זהו. ובאתר יש תמונות של חדרים די חדישים אבל באיזו תגובה ראינו שהניקיון בחדרי אמבטיה טעון שיפור, זה נכון?...
ולגביי המסעדה שם? זה בנפרד מהחדרי אוכל נכון?
ז"א אם רוצים קפה באמצע היום (חול) צריך לקנות במסעדה או שזה חופשי מהמלון?
אצלינו בגולן היה נקי ברמה גבוהה, אולי זה תלוי איפה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה