יש חדרי גן שהם קו ראשון ליםהייתי השנה בכינר בחדר גן ככה שלא מכירה את חדר חרמון אבל להמליץ אני ממש ממליצה!!
ממש נהניתי מהכול
אוכל יש ממש בשפע והרבה סגנונות הייתי כבר בכמה בתי מלונות לא מגיעה לזה
נקיון ברמה ממש גבוהה
לגבי תינוק לא יודעת מה משנה איזה חדר העיקר שנכנס שם עריסה ובחדר גן נכנס
מינוס אחד קטן אין חדר גן שאפשר לראות את הים וממש הצטערתי על זה כי יש להם חדרים בבנין שאפשר לראות את הים
בהצלחה!
אולי זה היה בסיס להיתר ולאיסור - ולכן היה מותר ?3. לדעתי צריך לברר היטב שם כי יש שם חילולי שבת מצד הדלפקים כי אני ראיתי שקיבלו תיירים דקות בודדות לפני השקיעה בליל שבת וגם העובדים בחדרי אוכל פינו את הנרות שבת עם גפרורים וכדו' בליל שבת לאחר שהנרות נכבו, ואי אפשר לדעת מה עוד הם מחללים לכן כדאי לברר טוב
בהתחלה הם שאלו בקבלה של המלון האם יש כאן גוי והדלפקית חילונית אמרה שאין ואמרה מה הבעיה שהיא תסדר ואז הם אמרו לה שלא הם חייבים גוי וכשלא מצאו הם עשו זאת בעצמם, ואחת אמרה לשניה שלא רצתה בהתחלה לגעת כאילו שאת שומרת.אולי זה היה בסיס להיתר ולאיסור - ולכן היה מותר ?
הנושא הזה חייב הבהרה של המלוןבהתחלה הם שאלו בקבלה של המלון האם יש כאן גוי והדלפקית חילונית אמרה שאין ואמרה מה הבעיה שהיא תסדר ואז הם אמרו לה שלא הם חייבים גוי וכשלא מצאו הם עשו זאת בעצמם, ואחת אמרה לשניה שלא רצתה בהתחלה לגעת כאילו שאת שומרת.
אחד הבעלים של המלון זה סבא של חברה שלי -חרדי. אז זה מאוד מענין...3. לדעתי צריך לברר היטב שם כי יש שם חילולי שבת מצד הדלפקים כי אני ראיתי שקיבלו תיירים דקות בודדות לפני השקיעה בליל שבת וגם העובדים בחדרי אוכל פינו את הנרות שבת עם גפרורים וכדו' בליל שבת לאחר שהנרות נכבו, ואי אפשר לדעת מה עוד הם מחללים לכן כדאי לברר טוב
אצלינו בגולן היה נקי ברמה גבוהה, אולי זה תלוי איפה.תודה לכולם על התשובות, עזרתם מאוד
בטלפון הם לא נותנים כ"כ פרטים על החדרים ומציעים רק את חרמון וגולן ואומרים שחרמון יותר מגולן. זהו. ובאתר יש תמונות של חדרים די חדישים אבל באיזו תגובה ראינו שהניקיון בחדרי אמבטיה טעון שיפור, זה נכון?...
ולגביי המסעדה שם? זה בנפרד מהחדרי אוכל נכון?
ז"א אם רוצים קפה באמצע היום (חול) צריך לקנות במסעדה או שזה חופשי מהמלון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: