לימוד נהיגה מלווה לנהיגה לבתי שעברה טסט

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
איך לעשות זאת בצורה טובה רגועה ומועילה?
איך להוריד לחץ מעצמי ולהשרות לה רוגע
כשאני בעצמי בלחץ מהאחריות?
כי אין לי בלם וגז..
פעם ראשונה בתפקיד הזה אודה לכל עצה שיכולה לעזור.

צעיר בימים

משתמש צעיר
אני מבין את הלחץ ואני רק לפני חצי שנה עברתי טסט ואני יותר מגיל 24 ולא הייתי צריך מלווה אבל בכל אופן כשנסעתי תמיד שמחתי שיהיה איתי עוד מישהו ותמיד גם העדפתי מישהו עם רישיון לא בשביל ללחוץ במקומי על הגז כמו מורה אלא הרגשת בטיחות שאני לא יפספס משהו בכביש וזה ממש עזר לי ולדעתי גם המקרה אצלך פשוט תשב וזה עצמו ירגיע את בתך ורק שאתה רואה משהו שאתה חושב שהיא לא רואה תגיד לה
שיהיה בהצלחה

אברהם בלוך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אולי עדיף לשלוח את בעלך,
ולהתאמן בשכונה שעדין לא התאכלסה ואין שם רכבים, וכו', לאט לאט,

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כל נהג מתחיל עובר את זה
תרשה לי לחלוק על המשפט הזה

לגופו של עניין כשאני מלווה מישהו חדש אני משתדל להעיר רק כשאין ברירה, כלומר אני עוקב ודרוך כל הזמן ונותן צ'אנס לנהג
אם אין ברירה אני צועק לבלום או לא לסטות וכו'
בהחלט קשוח..

יראת שמימדיגע רעבצין

משתמש מקצוען
לגופו של עניין כשאני מלווה מישהו חדש אני משתדל להעיר רק כשאין ברירה, כלומר אני עוקב ודרוך כל הזמן ונותן צ'אנס לנהג
אם אין ברירה אני צועק לבלום או לא לסטות וכו'
בהחלט קשוח..
נכון. יפה שאתה מעיר רק כשאין ברירה ואם צריך אז ברור שצריך להעיר.
אבל יכולה להעיד שהעדפתי לסוע לבד
ולעיתים היו אנשים, אחיות, חברות, שאמרתי להם סעו באוטובוס או תמצאו לכם דרך אחרת להגיע..
כי כשאתם יושבים לידי קפוצים ודרוכים ומעירים לי בלחץץץ יש אנשים ליד המעבר חציה, או מבלבלים יותר גרוע מהווייז שמתריע בעוד קילומטר וחצי פנה שמאלה. והם כבר דרוכים למה את לא עוברת לנתיב השמאלי וכו'..
עברתי טסט אחרי גיל 24 לא הייתי צריכה מלווה ב"ה.
וגם אם יש לכם רישיון תסמכו עליי עובדה עברתי טסט. ואם לא אל תסעו איתי.
סעו באוטובוס הרוטט כל פעם שהנהג מחזיק את הרגל על הבלם.. ועם נהג שאין לו רישיון..
אמרתי לבעלי צריך לעשות מה שהרב לסרי תמיד אומר שאשה תגיד לבעלה, בעלי היקר אני סומכת עליך שתביא אותי ליעד בשלום וכו'....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה