שלום רב,
יש לנו בשכונה בחור שמוכר מלבי פרווה לא מהעולם הזה!
אני מחפשת מתכונים דומים ואת כל המתכונים באינטרנט עשיתי והם לא מתקרבים לעילוי שהוא!
אז מה כבר יכול להיות כלך כך מיוחד במלבי??? אני גם שאלתי עד למלבי שלו! הם לא נותנים מתכון כי זה עיקר פרנסתו וזה מובן אבל אנחנו היהודים "אין יאוש בעולם כלל" ובעקר לי אין שמדובר באוכל מיוחד
בקיצור מחפשת מתכון למלבי פרווה יציב ואחיד כאשר הופכים לצלחת הוא נשאר בצורתו, אבל רך מאוד בתוכו (טיפה יותר מוצק ממרקם של קרם)
הוא יושב על הצלחת מעין פודינק ג'לי קפיצי מתנדנד- מעין עולם הבא !
עשיתי מתכון עם ג'לטין שהיה הכי קרוב אבל אני כן יכולה לומר שהם לא משתמשים בג'לטין.
מישהו יכול לעזור עם מתכון מקצועי?
יש לנו בשכונה בחור שמוכר מלבי פרווה לא מהעולם הזה!
אני מחפשת מתכונים דומים ואת כל המתכונים באינטרנט עשיתי והם לא מתקרבים לעילוי שהוא!
אז מה כבר יכול להיות כלך כך מיוחד במלבי??? אני גם שאלתי עד למלבי שלו! הם לא נותנים מתכון כי זה עיקר פרנסתו וזה מובן אבל אנחנו היהודים "אין יאוש בעולם כלל" ובעקר לי אין שמדובר באוכל מיוחד
בקיצור מחפשת מתכון למלבי פרווה יציב ואחיד כאשר הופכים לצלחת הוא נשאר בצורתו, אבל רך מאוד בתוכו (טיפה יותר מוצק ממרקם של קרם)
הוא יושב על הצלחת מעין פודינק ג'לי קפיצי מתנדנד- מעין עולם הבא !
עשיתי מתכון עם ג'לטין שהיה הכי קרוב אבל אני כן יכולה לומר שהם לא משתמשים בג'לטין.
מישהו יכול לעזור עם מתכון מקצועי?