מניסיון של איזה מכשיר?מנסיון לא מועיל בכלל חבל על הכסף!!!!!!!!!!!!!!
כנ"לממליצה מאד!
ל- @מילה טובה 100% יש הרבה מידע
אנחנו קנינו כאן ברשימת תפוצ
כנ"ל
מרוצים מאד
הבנתי שזה קשור לצבע שיער וסוג עור
שיער כהה ועור בהיר זה מעולה
עובד יופי
וממש רואים תוצאות
(מלא איזורים כבר קרחים לגמריי)
כן@שקדיה
המכשיר של סילקן?
סליחה על היאכנעות אבל אולי במקרה יש לך המלצה בשבילי על מכון באשדוד?פשוט ראיתי בגוגל שהיתה להם תביעה ייצוגית
השאלה אם להיבהל או שלא
דיברתי עם נציגה של החברה ודי השתכנעתי, אבל בינתיים עד שלא אסיים את הטיפולים במכון, אני לא אקנה (בכ"א לא זול...) אני עושה בינתיים 2 אזורים ועם המכשיר רציתי להשלים בכל האזורים
גם באמזון מביאים מכשירי IPL שיש עליהם ציונים טובים מהמשתמשים, ובמחירים מצחיקים לעומת כאן ואפי' חצי מחיר מאלי אקספרס, ומה עוד שאפשר לקרוא עליהם חוות דעת של אמריקאים שקצת מבינים ב"עולם הזה"
לא הייתי קונה מכשיר כזה ממקום מפוקפק,גם באמזון מביאים מכשירי IPL שיש עליהם ציונים טובים מהמשתמשים, ובמחירים מצחיקים לעומת כאן ואפי' חצי מחיר מאלי אקספרס, ומה עוד שאפשר לקרוא עליהם חוות דעת של אמריקאים שקצת מבינים ב"עולם הזה"
.לא הייתי קונה מכשיר כזה ממקום מפוקפק,
החברה הישראלית הזאת סילקן זה עם אישורים של הFDA משרד הבריאות הישראלי
נמכר במקומות מאד מוסמכים
המכשירים מסין או אמזון לך תדע ממה זה מורכב, זה לא בדיחה.
מכירים את המכשיר מקרוב ומאד מרוצים כבר שנתיים של שקט....
לא הייתי קונה מכשיר כזה ממקום מפוקפק,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: