באתר הרשמי של חברת פלאפון הוא נמכר ב399...
לא שאלתי.זה יקח לדעתי קצת יותר מכמה ימים...
בכמה הוא נותן לך את האסקולס 4 על 4?
הרגשה שלי- אתה מוכר, לא קונהלא שאלתי.
בכל מקרה אם מישהו קנה ויש לו חוות דעת ראשונית, אשמח לשמוע.
לא יודע אם יש טעם להכחיש.הרגשה שלי- אתה מוכר, לא קונה
רוצה לדעת דעת קהל על הפלאפון....
בהצלחה
הוא מגיע עם מגן סיליקון?אני משתמשת במכשיר. (קצת נגועה בדבר מסיבה מסויימת, גילוי נאות.)
אך בגדול, כל המכשירי דור 4 אותו מעבד, והתחרות היא בהתאמות שנעשו בנושאי קליטה, וגרסה.
במכשיר הזה מעבר לכך שבבסיס כמובן הכל מצוין שמיעה רמקול ומיקרופון, היתרון של המכשיר הזה שהוא פותח במקור עבור פלאפון ועבר מגוון בקרות והתאמות איכות שלהם, ובפרט בנושא הקליטה, שיש להם ורק להם מכשור מתקדם לבדוק זאת מראש. (זה לא קלישאתי, אני יודעת את זה בברור ממקור ראשון)
מעבר לכך, יש לו יתרון עצום ובלעדי, סוללה 3000 מ"א, בשימוש עדין זה מחזיק שבוע, ובשימוש מסיבי יכול להגיע ל-3 ימים. אך זה קצת מגדיל את המכשיר ומכביד. אבל הוא לא ממש פיל.. עדיין סביר וסביל.
לא נתקלתי בפלאפון עם עיצוב משולב ורודהעיצוב והממשק, סטייל גברים או נשים?
מותאם לפלאפון זה כולל גם את הנלוות כמו רמי לוי והשאר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: