אני מציע לך לבדוק אופציה של חנות רגילה אבל זולה, זה הבדלים לא משמעותייםערב טובלכולם.
אני מחפשת לרכוש מדיח כלים ושמעתי על חנויות של מוצרי חשמל של עודפים או מתצוגה.
אשמח לשמוע את דעתכם על החנויות הללו.
שמעתי שיש בבית שמש. ובמושב אורה..
ממש לא נכון, אין אפשרות בארץ להחזיר מוצר שהשתמשו בו (אא"כ הוא פגום).כי, על פי החוק, מי שקנה תנור ולא היה מרוצה ממנו יכול להחזירו עד 14 יום גם אם השתמש. המפעל לא תמיד יכול למכור את התנור המוחזר כחדש, אז הוא מוכר אותו כעודפים / תצוגה, ואז יש בעיה כשרותית, אנו הרי לא יכולים לדעת מה השתמשו בתנור באותם 14 יום.
אכן כן, בחנויות עודפים יש אנשי שיווק מעולים, נותנים לך את התחושה שזול משמעותי, יכול ליהיות שזול בהשוואה למחיר מחירון, אבל בהשוואה לחנויות רגילות אין הרבה הבדל או אין בכלל.אני מציע לך לבדוק אופציה של חנות רגילה אבל זולה, זה הבדלים לא משמעותיים
קניתי מקרר ותנור בחנויות עודפים - זול משמעותיתאכן כן, בחנויות עודפים יש אנשי שיווק מעולים, נותנים לך את התחושה שזול משמעותי, יכול ליהיות שזול בהשוואה למחיר מחירון, אבל בהשוואה לחנויות רגילות אין הרבה הבדל או אין בכלל.
בחנות עודפים המוצר פגום חיצונית או היה בתצוגה לעומת חנות רגילה שאת מקבלת מוצר מושלם. זה לא שווה הפרש של 200 שח.
אני אחדד, לא אומרת שאין מציאות כלל. כן אומרת שכדאי להשוות מחיר עם חנות רגילה.קניתי מקרר ותנור בחנויות עודפים - זול משמעותית
כן, בהחלטאני אחדד, לא אומרת שאין מציאות כלל. כן אומרת שכדאי להשוות מחיר עם חנות רגילה.
אני קניתי מקרר ובגלל שהיססתי הורידו לי את מחיר ההתקן שבת, נתנו תחושה של הכי זול בעולם, הפעילו לחץ פסיכולוגי (זה בסדר, לא אומרת שלא, זה אנשי מכירות) אחרי הקניה אני רואה שהמחיר שלקחו לי זה בערך המחיר בכל חנות, וקיבלתי מקרר לא נקי ועם פגמים.
מענין אם לא הייתי מתלבטת,הייתי משלמת יותר יקר מחדש באריזה?
אז כל אחת והנסיון שלה.
ואגב זה עודפים שממליצים עליהם גם פה בפרוג.
אז תלכו ותבדקו, תשוו מחירים. ותיקנו בכיף ובזול.
איפה קנית, מחפשת עכשיו...כן, בהחלט
לא ללכת פתי אחרי סוכני המכירות
לקנות זאת עבודה...
עכשיו קניתי מכונת כביסה, קניתי ב700 שקל פחות מהמקום הכי זול שראיתי (והפעם לא עודפים או תצוגה, למרות שחיפשתי גם שם...)
אשמח לקבל פרטיםטוב אם תרצי החנויות שציינת אין בהם הנחות משעותיות בכל אופן אם תרצי יש חנות אחת בלוד של עודפי של bsh בוש וסימנס וכו ששם זה חצי מחיר עם אחריות רגילה של החברה זה היבואן הרשמי אם תרצי אני ישלח לך בפרטי בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: