הזויגם אני אשמח
אבל אני שנים קונה אצלם ולא זכור לי המכנס הזה
הזוי בעיני הגישה הזו
תשלמו 37 ש"ח. שאוקיי זה זול באיזה 15 ש"ח ממכנס מקביל
אבל על עיוור
אפילו שם של חברה לא תקבלו
ולהחזיר אי אפשר
ממש זול שהוא יקר
וזה קיים אצלם כל הזמן
אפילו מקרוגל, טוסטר. כאילו אם אתם במצב כלכלי לא מזהיר- לא משנה לכם מה אתם קונים... העיקר זול...
יש השבוע גם חלוצות פיקה וחליפות טריקו בלי תמונה... למה לא לשלם 20 שקל כשחוץ משזה חולצה את לא יודעת עליו כלום?..
גם אצלינו אין ביגודבמודיעין עילית בכלל אין ביגודצפה בקובץ המצורף 1379570
ואני גם בגלל זה הפסקתי לקנות שם כי אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזולגם אני אשמח
אבל אני שנים קונה אצלם ולא זכור לי המכנס הזה
הזוי בעיני הגישה הזו
תשלמו 37 ש"ח. שאוקיי זה זול באיזה 15 ש"ח ממכנס מקביל
אבל על עיוור
אפילו שם של חברה לא תקבלו
ולהחזיר אי אפשר
ממש זול שהוא יקר
וזה קיים אצלם כל הזמן
אפילו מקרוגל, טוסטר. כאילו אם אתם במצב כלכלי לא מזהיר- לא משנה לכם מה אתם קונים... העיקר זול...
יש השבוע גם חלוצות פיקה וחליפות טריקו בלי תמונה... למה לא לשלם 20 שקל כשחוץ משזה חולצה את לא יודעת עליו כלום?....
אני הזמנתי עוד לא מדדתיבבני ברק יש במכירה השבוע את המכנסיים, מישהו הזמין ויכול לתת מידע, תודה.
מדדתי לואני הזמנתי עוד לא מדדתי
נראה גזרה קצת רחבה, מבאס
אמדוד לו עוד מעט ואעדכן
מעולות דווקא!!בבני ברק יש במכירה השבוע את המכנסיים, מישהו הזמין ויכול לתת מידע, תודה.
מידה 12 מצוינת לילד בן 9 גבוה. זה בעצם המידה שלומדדתי לו
מבחינת גזרה יחסית בסדר , לא צר אבל לא מאד רחב
רק המידה קטנה
מידה 8 לילד בן 8 רזה שזה המידה הרגילה שלו- צר במותן וקצר קצת באורך
מעניין אצלי תמיד מידה 8 במכנסייםמידה 12 מצוינת לילד בן 9 גבוה. זה בעצם המידה שלו
והגיזרה ג"כ טובה לדעתי
אקסוס צודקת. (פשוט זה מאחותי, לא זוכרת אפילו את המידה)מעניין אצלי תמיד מידה 8 במכנסיים
של קיווי, אקסוס, קידישיק וכו'
בודקים מה הנקודה הקרובה לביתכםמה זה משנת יוסף חוץ מזה שזה מכירה שכונתית שאני יודעת
מה עוד אפשר פרטים
איך מתרשמים? משלמים וכו'
גם להתרשמותי,ועוד משהו- אם קרוב לכם יותר נקודה של המכירה השכונתית- זה עובד בדיוק על אותו עקרון. לפעמים הם יקרים יותר בשקל או שניים.. למייטב התרשמותי - משהו שם יותר מאורגן בכל ההתנהלות
זה גם משנת יוסף . מגוון מאד גדול של מוצריםגם להתרשמותי,
המכירה השכונתית עובדים בצורה מסודרת יותר. לא ראיתי שקל שניים יותר, בפריט אחד שקל יותר ובפריט אחר שקל פחות...
אין שם מוצרי חלב קירור והקפאה (לפחות אצלנו אין).
לפני חגים יש גם שעונים ותכשיטים. ויש אצלם יותר מוצרים משתנים שהם לא מוצרי מזון (מוצרי חשמל למשל).
הזמנתי 12 לבן 11.5 גובה ממוצע ומצוין עליו (בנקסט גזרת ביה"ס הוא מידה 10)מידה 12 מצוינת לילד בן 9 גבוה. זה בעצם המידה שלו
והגיזרה ג"כ טובה לדעתי
וואו בלבלת אותיהזמנתי 12 לבן 11.5 גובה ממוצע ומצוין עליו (בנקסט גזרת ביה"ס הוא מידה 10)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: