כבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
אקסוסכבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
בגיר?תודה, אבל אני פחות מוצא שם דגמים שאני אוהב אישית, מקום אחר?
נראה לי אתה צריך ללכת לחייטבגיר מידי רחב..
ובכל זאת היכן כן יש?קושיא חמירתא עד מאוד!
ומחמת חומר הקושיא תעשה מה שכולם עושים קונים בכל מקום אפשרי ועושים הצרה.
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!
חבל שזה מה שמטריד את האברכים...קושיא חמירתא עד מאוד!
ומחמת חומר הקושיא תעשה מה שכולם עושים קונים בכל מקום אפשרי ועושים הצרה.
בינתיים לא מצאתי פיתרון לבעיה הזאת שעושה כאב ראש לרוב רובם של בחורי הישיבות והאברכים.
משתתף בצערך!
אברכים צעירים דינם כבחורי ישיבות..חבל שזה מה שמטריד את האברכים...
רקורד בכנפי נשרים גיזרה מאד מאד טובהכבר הרבה שנים אני מחפש חנות חליפות טובה עם מכנסיים בגזרה צרה שיושבים טוב על הגוף, לא שק, ולא מידי צמוד כמו גרב.. לגבר רזה, אשמח אם מישהו מניסיון אישי בלבד יוכל להמליץ לי... תודה רבה!
יש ברחוב ירושלים, ליד איציק הספר, לא יודע בדיוק מספר, אבל זה יוצא ממש מעל סמטת יבנהוחייט טוב בבני ברק היכן??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: