רוצה למכור מוצר שיער,
יש לכם מה ואיך לעזור לי בנדון?
מאיפה את ?רוצה למכור מוצר שיער,
אשדודמאיפה את ?
פירוט?רוצה למכור מוצר שיער,
רוצה לפתוח עסק למכירת ספריי שיער פאנים בייביליס סיכות ראש מגן חום חימר....וכל החומר לפאניות ומתסרקות.פירוט?
לדעת האם זה שווהו
איזה סוג עזרה את צריכה?
ככל הידוע לי הספקים מביאים ישירות לפאניות.רוצה לפתוח עסק למכירת ספריי שיער פאנים בייביליס סיכות ראש מגן חום חימר....וכל החומר לפאניות ומתסרקות.
למיטב ידיעתי זה לא ככה.ככל הידוע לי הספקים מביאים ישירות לפאניות.
זה בדיוק מה שעשיתיתשאלי פאניות מאיפה הן רוכשות ציוד, ותראי שהן מזמינות ישר מהחברה או שהסוכן מגיע עד אליהן.
(אלא אם כן את מתכוונת לספרית/מתסרקת צעירה וחדשה)
מאיפה אני משיה את המספרים?יש כמה משווקות
את צריכה לקחת קטלוג ולבדוק איזה מוצרים הם מוכרות של איזה חברות וכו' ולתקשר עם החברות האלה אחרי שיהיה לך את החומרים(שזה השקעה כספית גדולה*) תצתרכי לעשות קטלוג משלך במחירים שיהיה שוה לפאנית/יצרנית/מתסרקת לעבור אלייך עד שתיכנסי לשוק העבודה
בהצלחנ
אין ניסיתימגוגל
רושמת את שם החברה ומחפשת דרך ליצירת קשר
כןיש לך חסימה על האינטרנט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: