עזרה מכירת מוצרי שיער

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תשאלי פאניות מאיפה הן רוכשות ציוד, ותראי שהן מזמינות ישר מהחברה או שהסוכן מגיע עד אליהן.
(אלא אם כן את מתכוונת לספרית/מתסרקת צעירה וחדשה)

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תשאלי פאניות מאיפה הן רוכשות ציוד, ותראי שהן מזמינות ישר מהחברה או שהסוכן מגיע עד אליהן.
(אלא אם כן את מתכוונת לספרית/מתסרקת צעירה וחדשה)
זה בדיוק מה שעשיתי
שאלתי מלא גדולות וכולן מזמינות דרך משווקת פרטית.

דותוש'

משתמש מקצוען
יש כמה משווקות
את צריכה לקחת קטלוג ולבדוק איזה מוצרים הם מוכרות של איזה חברות וכו' ולתקשר עם החברות האלה אחרי שיהיה לך את החומרים(שזה השקעה כספית גדולה*) תצתרכי לעשות קטלוג משלך במחירים שיהיה שוה לפאנית/יצרנית/מתסרקת לעבור אלייך עד שתיכנסי לשוק העבודה
בהצלחנ

שירה כ

משתמש פעיל
אולי את יכולה לפתוח משהו בקטנה, עם יותר דגש על ציוד ביתי...
(יש עכשיו הרבה שמעדיפות לעשות משהו בקטנה בבית ולא ללכת למתסרקת, מכל מיני סיבות אבל אין להן את הציוד הדרוש)
וכמובן, שיהיה שם את כל הבייסיק שזה: סיכות, מסרקים, קשוטי שיער, ספריי למינהם וכו'
ולצאת עם זה לדרך, אם תראי שהולך תוכלי להתרחב...
נ.ב. אני באופן אישי מתעסקת קצת עם שיער, ואם הייתה לי מכירה או חנות קרובה לבית מן הסתם שהייתי הולכת לשם ולא קונה באתרים...
הצלחה!

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש כמה משווקות
את צריכה לקחת קטלוג ולבדוק איזה מוצרים הם מוכרות של איזה חברות וכו' ולתקשר עם החברות האלה אחרי שיהיה לך את החומרים(שזה השקעה כספית גדולה*) תצתרכי לעשות קטלוג משלך במחירים שיהיה שוה לפאנית/יצרנית/מתסרקת לעבור אלייך עד שתיכנסי לשוק העבודה
בהצלחנ
מאיפה אני משיה את המספרים?
כבר עשיתי את כל הש"ב

דותוש'

משתמש מקצוען
תנסי לרשום באנגלית את שם החברה
לקחתי עכשיו קטלוג והקלדתי בגוגל לדוג' אינדולה אתר(באנגלית) ונתן לי את האתר של החברה
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה