דרוש מידע מכירים מקומות יפים בעיר מודיעין לצילומים? תסכימו לגמול איתנו חסד?

אמא5

משתמש מקצוען
הייתם לאחרונה בעיר מודיעין?
שמתם לב לפינות יפות שיתאימו לצילומי משפחה?
תסכימו לעזור לנו ולשתף?

תזכו למצוות!

אליעזר גרדנר

צילום אירועים מקצועי
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הייתם לאחרונה בעיר מודיעין?
שמתם לב לפינות יפות שיתאימו לצילומי משפחה?
תסכימו לעזור לנו ולשתף?

תזכו למצוות!
בכל שדרות החשמונאים יש מקומות יפים מאוד לצילום.
תתחילו ללכת מצומת שילת לתוך מודיעין ויש המון איפה לצלם.

אמא5

משתמש מקצוען
תודה רבה לכל העונים, כל תשובה עוזרת.
יש עוד?
גם אני אשתף בל"נ במסקנות שלנו לטובת אחרים.

אמא5

משתמש מקצוען
רק חוזרת לעדכן כדי שאחרים גם יהנו :)
היינו בגינה במודיעין, הנה הפרטים:
זאת שדרה עם הרבה עצים ודשא, כשגולת הכותרת היא גשר מהמם לצילומים - מוקף בצמחיה ועצים, ומתחתיו זורם נחל מלאכותי קטן, שמסתיים בבריכת שכשוך מקסימה- הכל נקי מאד ועם ריח של אקנומיקה.
הבריכה היתה ריקה והילדות נכנסו עם הבגדים ונהנו עד הגג, להנאת 2 זקנות שישבו שם ורוו נחת :)
זאת גינה לא גדולה, אבל לעניות דעתי הלא מקצועית יש שם מקומות יפהפיים לצילום.
מה שכן- הגענו ב16:30 וזה היה מוקדם מידי, היתה שמש חזקה שאתגרה את הצלמת. יותר טוב להגיע מאוחר יותר (אבל לנו היה זמן להמון תמונות..)
אף אחד לא חשב לגרש אותנו, כולם לטשו בנו מבטים המומים, נראה לי היו בשוק שהילדות לובשות אותו דבר .. נראה לי שיותר עניינו אותם מאשר הפרענו.
מה שכן- היו הרבה כלבים עם הבעלים שלהם, אנחנו התאמצנו לא להתייחס, רק מיידעת. (הם לא התקרבו אלינו אבל כן היו בשטח)
הגינה נקראת פארק הנחל הרטוב-או פארק עמק איילון. צריך להגיע לרחוב עמק איילון 48 אם אני זוכרת נכון.
ודרך אגב, אם חוזרים קצת אחורה בפארק, מגיעים לבית כנסת עם מנין למנחה לפני השקיעה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה