פשוט אני לא מוצאת
חוץ ממשאבה שזה מתקלקל מהר
ואני חייבת מיחם דחוף
אשמח להמלצות
ואני חייבת מיחם דחוף
אשמח להמלצות
אם לא תמצאי,פשוט אני לא מוצאת
ואני חייבת מיחם דחוף
אשמח להמלצות
או שפשוט מרימים את חתיכת המתכת הקטנה שמכסה את מד המים מלמעלה, וסותמים אותו בחומר כלשהו, יכול להיות אפילו דבק חם, והוא יוצר וואקום באופן שהמים כבר לא משתחררים מהמד, וממילא נפתרת הבעיה. (מן הסתם שהתכוונתם הלכתית).אם לא תמצאי,
דעי שיש חומר בחנות טמבור שמתקשה ונהפך לאבן.
לאחר שמוציאים את המד מים, סותמים את החור שנוצר, ולא מטפטף!!!
מנסיון.
אנחנו לא כ"כ משתמשים בפלטהקונים קומקום כמו של פעם ומשאירים על הפלטה
אנחנו לא כ"כ משתמשים בפלטה
וגם מיחם אנחנו צריכים בעיקר לקפה של הבוקר
אולי זה אפ' יתאים לנו
השאלה האם זה באמת שומר את המים רותחיםהקומקום הבריאותי לשבת
הקומקום הבריאותי לשבת נפלאות הטכנולוגיה בשילוב ההלכה מגיעות גם למים!!הקומקום החשמלי הבריאותי לשבת של KENNEDY מצליח להפתיע את השוק הדתי בארץ ובעולם!www.kennedy.co.il
אם זה רק עד הבוקר יתכן שיספיק לכם תרמוס איכותיוגם מיחם אנחנו צריכים בעיקר לקפה של הבוקר
עדיף מיחםאם זה רק עד הבוקר יתכן שיספיק לכם תרמוס איכותי
יש לנו של איקאה, משתמשים לפעמים לשבת
ובבוקר זה חם, אבל לא רותח.
של פיקוק נשאר ממש רותח וזה עם משאבה
יש לנו את הקומקום הזהאנחנו לא כ"כ משתמשים בפלטה
וגם מיחם אנחנו צריכים בעיקר לקפה של הבוקר
אולי זה אפ' יתאים לנו
השאלה האם זה באמת שומר את המים רותחיםהקומקום הבריאותי לשבת
הקומקום הבריאותי לשבת נפלאות הטכנולוגיה בשילוב ההלכה מגיעות גם למים!!הקומקום החשמלי הבריאותי לשבת של KENNEDY מצליח להפתיע את השוק הדתי בארץ ובעולם!www.kennedy.co.il
יש עם מד מים שאפשר לסגור לפני שבת
קניתי ב"יש" כזה
הצינורית מחוברת למיחם בחיבור צר שאינו מאפשר זרימת מים חופשית בין שניהם. ייתכן איפוא שהמים בצינורית לא רתחו, וכאשר יוציאו מי שתיה מהמיחם - מי הצינורות יתערבו במי המיחם ויתבשלו.מי מתנדב להסביר לי מה הבעיה ההלכתית במדיד?
)בעלי פעם שאל את אחד מפוסקי הדור והוא ממש לא ראה בעיה)
הרבה פוסקים כתבו שאין בזה בעיה (עי' באורחות שבת), אא"כ הרתיחו את המים ממש רגע לפני שבת.הצינורית מחוברת למיחם בחיבור צר שאינו מאפשר זרימת מים חופשית בין שניהם. ייתכן איפוא שהמים בצינורית לא רתחו, וכאשר יוציאו מי שתיה מהמיחם - מי הצינורות יתערבו במי המיחם ויתבשלו.
א"א להגיד שזה אסור, אבל זה בהחלט עלול להיות בעייתי. תלוי במבנה המיחם ובמרחק שיש בין הצינורית לבין גוף החימום.
כזה,קנית את זה?
ממליצה?
כמה זמן המשאבה המכנית מחזיקה מעמדיש מיחם עם משאבה של גולד ליין
מעולה ומחזיק מעמד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: