שלום
אני מחפשת מטפלת בשיטת קוג פאן להפרעת קשב וריכוז במודיעין עילית.
אודה לכל מידע !
אני מחפשת מטפלת בשיטת קוג פאן להפרעת קשב וריכוז במודיעין עילית.
אודה לכל מידע !
תודה רבה !קוגפאן זו מרפאה בעיסוק שעברה התמחות בנושא הזה
בעקרון יש בקופות חולם, טף לטף כמובן בהסדר וגם אתגרים אולי גם נעלה של העיריה
זמן המתנה ארוך כי אין הרבה שמתעסקות בזה
אין דבר כזה...תשאלי בקופת חולים ודרך הגב החל משנה שעברה גם קלינאיות תקשורת (שעברו כמובן הכשרה נוספת לשם כך) מורשות לטפל בשיטה זו!
בן כמה הוא?תודה רבה !
אכן התורים רחוקים מאד, אבל יש אפשרות ללכת למטפלת פרטית ולקבל החזר אם מוכיחים שהתור הקרוב הוא יותר מ 3 חודשי המתנה.
בכל אופן בררתי בינתיים עוד הרבה על השיטה, וכרגע זה לא מתאים כי הבן שלי יחסית קטן בשביל זה.
אני יודעת מקלינאית תקשורת שהחל משנה שעברה זה מורשה גם להם (כמובן אחרי הכשרה נוספת לקונג פאן)אין דבר כזה...
זה פתוח רק למרפאות בעיסוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: