קיבלת תשובה או שאני אשאל את דודה שלי מסטמפורד היל?אני צריכה לשלוח מתנה לילדת בת מצווה המתגוררת בלונדון.
מכירים שם חנויות מתנות שיכולות לשלוח לי קטלוג או שיש להם אתר ואוכל להזמין בצורה כזו?
כמובן גם עם שירות משלוחים.
תודה!
עוד לא החלטתי, רוצה לברר מול החנות מה יש להם להציע.איזה סוג מתנה?
מחיר?
קיבלת תשובה או שאני אשאל את דודה שלי מסטמפורד היל?
טוב, אעדכןעוד לא החלטתי, רוצה לברר מול החנות מה יש להם להציע.
לא קיבלתי תשובה. אשמח מאד אם תוכלי
טוב, אעדכן
אחותי מגייטסהד הביאה את האתר הזה: https://gokoif.comממש תודה!
אם את יכולה כולל מספרי טלפון או כתובות מייל...
אחותי מגייטסהד הביאה את האתר הזה: https://gokoif.com
נראה שיש שם מבחר ענק - תגידי לי אם את מסתדרת שם או שאני יחפש לך עוד
תנסו אולגיפט
0.44 שניות)לא מצאתי משהו מתאים, וגם לא בכיוון.
מוכרים שם מתנות לילדות?
אם כן, אשמח לקישור
יש קישור?
גם אני שלחתי איתם בניו יורק והיה מוצלח מאוד.אליהם התכוונת לכאורהחנות מתנות אונליין - הזמנת משלוחי מתנות בארץ ובחו״ל - אולגיפט
חברתינו מתמחה במתנות בעיצובים מדהימים ומרשימים לכל מי שתרצו לאחל - לבית, לאירועים ושמחות. בקרו באתר לצפייה בקטלוג המתנות והזמינו משלוח אונליין.www.allgift4u.com
בעבר שלחתי איתם מתנה בארה"ב, היה מוצלח.
אליהם התכוונת לכאורהחנות מתנות אונליין - הזמנת משלוחי מתנות בארץ ובחו״ל - אולגיפט
חברתינו מתמחה במתנות בעיצובים מדהימים ומרשימים לכל מי שתרצו לאחל - לבית, לאירועים ושמחות. בקרו באתר לצפייה בקטלוג המתנות והזמינו משלוח אונליין.www.allgift4u.com
אכן כןאליהם התכוונת לכאורהחנות מתנות אונליין - הזמנת משלוחי מתנות בארץ ובחו״ל - אולגיפט
יש שם תכשיטים יפים! לא ראית?לא מצאתי משהו מתאים, וגם לא בכיוון.
מוכרים שם מתנות לילדות?
אם כן, אשמח לקישור
יש קישור?
תנסי להתקשר אליה אולי בבוקר והיא תוכל לכוון אותך. אישה מאוד נחמדה ישראלית...אתר מקסים
אבל אני מחפשת מתנה יותר אישית לילדת הבת מצווה
פחות נשמע לי סידורי פירות ושוקולדים
או אמזוןיש את האתרים הקלסיים של אנגליה.
ARGOS וכאלה...
יש שם תכשיטים יפים! לא ראית?
מה את מחפשת? אני יעזור לך
דווקא חשבתי גם על ארגוס אבל אף אחד לא יארוז לה את זה יפה ועם הקדשה וכויש את האתרים הקלסיים של אנגליה.
ARGOS וכאלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: