כבר לא כל כך מעורבת, גרים שם הרבה חרדיםדירות ישנות
שכונה מעורבת
יש עוד שאלות ספציפיות?
מה הכוונה חופרת?תודה לכל העונים.
מה עם הקהילה שם? חופרת?
איך הבית כנסת? מוסדות?
זה התחיל מהקורונה.שמעתי שהבית כנסת הליטאי שם הוא אוהל. האמנם?
ההגרלה כבר היתה.ואתם יודעות מה יהיה עם הפרויקטים של מחיר למשתכן? יהיה כדאי לזכות שם?
וואלה.זה התחיל מהקורונה.
בהתחלה עם סככה בין הבנינים,
אח"כ הגבאי (אברך בן 30, כן?) הזמין אוהל,
שבנינו אותו ביחד כל השכונה במשך כמה ערבים.
היום זה כבר עם רצפה, ריהוט, דלתות, מזגנים, ארון קודש וספר תורה (מההגרלה של יד לאחים, עוד סיעתא דשמיא עצומה בפני עצמה), אוצר ספרים, עזרת נשים, נדרים פלוס ומה שאתה רוצה.
אולי נארגן לכם שבת שם וזהו?
אתם בעניין?
כן. שכונת הרי"ף השתנתה. מאוד.אני גדלתי באופקים כנראה שכונת הריף השתנתה אני לא מכיר אותה כמו שכתבו כאן אבל מאוד יכול להיות שהשתנו הדברים אבל אני חושב שזה השכונה האחרונה ברשימה של העדיפויות יש שם מקומות הרבה יותר טובים
למה ליקנות גם בפריפריה וגם לגור בבניינים ישנים ועם אנשים ישנים אלא אם כן אתה מחפש ניתוק מכל העולם
ובנוסף רק צריך לקחת בחשבון שזה קהילה שמורה מאוד וכל שכן אם אתה ספרדי וליבדוק מי השכנים שלך בבניין מספיק משפחה אחת יכולה להרוס לך את כל הבניין וליבדוק לגבי עבודה לאשה זה לא ככ פשוט שם במיוחד לעבודות משרדיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: