עזרה מכירים אוטובוסים מפ"ת לראש העין?

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני מבררת על קו אוטובוס להגיע לרח' היצירה (אזור השוק/יד יצחק/אולמות).
זכור לי שהיה קו 7.
משום מה מבירור ברשת אני לא מצליחה להבין אם הוא עדיין פעיל, בחלק מהמידע נראה שהוא בוטל.
יש לכם מידע ודאי אם הוא עדיין פעיל?
או קו אחר שעובר בצומת גנים/סגולה ומגיע לשם?
תודה!

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש לך את 37 שיוצא מקניון אילון, הוא עובר בצומת גנים-הרב הרצוג ואם אני לא טועה יש לו תחנה ברחוב המרץ שזה די קרוב ליצירה.
אני מכירה את הקו הזה אבל מעולם לא נסעתי איתו לראש העין, מכירה הרבה שכן נוסעים- הוא יחסית חדש.(אולי מחליף קצת את קו 7 שבאמת נעלם..)

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש לך את 37 שיוצא מקניון אילון, הוא עובר בצומת גנים-הרב הרצוג ואם אני לא טועה יש לו תחנה ברחוב המרץ שזה די קרוב ליצירה.
אני מכירה את הקו הזה אבל מעולם לא נסעתי איתו לראש העין, מכירה הרבה שכן נוסעים- הוא יחסית חדש.(אולי מחליף קצת את קו 7 שבאמת נעלם..)
נכון!
בדיוק עכשיו משהי גם אמרה לי את זה ובדקתי.
אכן הכרתי אותו מפ"ת לכיוון ב"ב, ועכשיו ראיתי שהוא נכנס לראה"ע מהרחוב שאני צריכה. מעולה !
לגבי התדירות, אם את מכירה,
יש אתר שאני רואה שהתדירות כל 20 דק' ואתר אחר אני רואה כל שעה-יכול להיות? זו תדירות מאוד נמוכה....

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש אתר שאני רואה שהתדירות כל 20 דק' ואתר אחר אני רואה כל שעה-יכול להיות? זו תדירות מאוד נמוכה....
סליחה! עכשיו רואה שלא הסתכלתי נכון על השעות באתר ההוא, זה לא כל שעה, זה אכן 20 דק. קצת מבלבלת התצוגה שם...
אוקי, תודה רבה על העזרה!!!

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכון!
בדיוק עכשיו משהי גם אמרה לי את זה ובדקתי.
אכן הכרתי אותו מפ"ת לכיוון ב"ב, ועכשיו ראיתי שהוא נכנס לראה"ע מהרחוב שאני צריכה. מעולה !
אני משתמשת בו די הרבה הוא די בתדירות גבוהה ונוסע יחסית מהר. (כי אם לא מסמנים לו הוא לא עוצר בתחנות).
מה שכן, לא יודעת עד כמה זה מפריע לך אבל בד''כ זה אוטובוסים מהארכיון.

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא נחמד באמת, אבל אין לנו ברירה, לא שאלו אותנו...
נכון.
אבל אני ברמה האישית כן לוקחת את זה בחשבון כי אני הייתי שאם מחכה לי נסיעה ארוכה יחסית בקו הזה יתכן וזה קצת כאב ראש כי הרבה פעמים מגיעים אוטובוסים עם רעש נורא והיום (לא יודעת למה לא מתלוננים אני התייאשתי מהחברה הזו),
אז אם יש אופציות אחרות לפעמים זה עדיף למות שהוא ישיר.
בכ''א הסתכלות אישית שלי.

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אבל אני ברמה האישית כן לוקחת את זה בחשבון כי אני הייתי שאם מחכה לי נסיעה ארוכה יחסית בקו הזה יתכן וזה קצת כאב ראש כי הרבה פעמים מגיעים אוטובוסים עם רעש נורא והיום (לא יודעת למה לא מתלוננים אני התייאשתי מהחברה הזו),
אז אם יש אופציות אחרות לפעמים זה עדיף למות שהוא ישיר.
בכ''א הסתכלות אישית שלי.
נכון, גם חושבת ככה. אם יש לך תחליף, לפעמים זה עדיף...
אצלי האמת זה רק לכמה תחנות בודדות, אז פחות משמעותי.

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה