דרוש מידע מכונת תפירה קומפקטית minitop - האם זה שווה 490 ש"ח?

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
התענינתי בעבר בנושא ולא יצאתי עם מסקנה ברורה.
יש מכונות זולות יותר בעלי אקספרס.

סובי

משתמש רשום

תבדקי בקישור הנ"ל ותראי את הנתונים של שני בדגמים כך תוכלי להשוות,
מיניוואן לא תופר בדים כמו לייקרה, אני לא יודעת אם גם בדגם השני זה כך, השאלה למה התכוונת מעלות וחסרונות, הדגמים הנ"ל זה מול זה? או המיני לעומת מכונה רגילה

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש לי כמה וכמה חברות שתופרות מקצועי וקנו את המינוואן לתיקונים בייתים והן מאד מאד מרוצות.

מטעמים

משתמש מקצוען
המכונה הגיעה די מהר ללא תקלות,
ההזמנה באתר נוחה ויעילה, ובכללי ההוראות וההסברים ממש טובים.
יש חוברת הוראות מפורטת לפרטי פרטים בעברית.

עם המכונה מגיע גם שנאי (למרות שהיא יכולה לפעול גם על בטריות)
דוושה לרגל,
ועוד אביזרים נלווים וחלפים (מחטים חליפיים, סלילי חוט וכו')

גוף המכונה נראה מפלסטיקה באיכות טובה, (קצת מגושמת בגימורים וניכר עליה שהיא סינית, אבל נראית מאוד חזקה וכבדה)

לגבי התפירה עצמה, לא התנסיתי כלל, (חופש וכו') רק מלמעלה כמה ניסיונות על חולצה ישנה.
לכן אין לי עדיין דעה לגבי יעילות עבודתה.

בת צלפחד

משתמש מקצוען
היא מתאימה גם למישהי שמתחילה ללמוד תפירה ורוצה ממש לתפור בגדים ?

אסתי33

משתמש חדש
הספקת לנסות את המכונה? מעונינת גם לרכוש מתלבטת בינה לבין היקרה יותר... מישהי יודעת האם הזולה עמידה גם לבדים עבים?

skl

משתמש פעיל
אני מחפשת לקנות מכונת תפירה "ברנינה" .(יד שניה), מהדגמים הישנים (אפילו לפני 30-40 שנה)
למי שמכיר מישהו שעומד לו בבית ואין לו צורך בזה,
אשמח להתעדכן.
(אפילו מכונה שדרושה תיקון קל)
PKLSKL שטרודל. גימל

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש לי את המיניוואן קניתי אותו לתיקונים, לתפירת תחפושות וכדו' תופר מצוין וממש מרוצה, עונה לי לצרכים (נדמה לי שעלה לי במבצע-360 ש"ח
יש לך מושג אם ניתן לקנות אותה באליאקספרס בזול יותר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה