טורקיה- לא מומלץעל איזו מכונה אתם ממליצים?
ב'קרן בני הישיבות' מפרסמים על דגם בלעדי להם - בוש-טורקי 9 קילו, שהם אומרים שזה מוריד כתמים קשים.
מישהי יודעת/מכירה?
או כל המלצה על מכונה גדולה וטובה.
תודה!
לא יכול להיות שזה משתנה בדגמים ספציפיים?טורקיה- לא מומלץ
פולין- מצויין
גרמני-ליגה אחרת
סימנס הוא אחד מ'סוגיו' של בוש..סימנס בלי השוואה לבוש על כל סוגיו.
אני חושב שגם קונסטרוקטהסימנס הוא אחד מ'סוגיו' של בוש..
לא יודעת עובד פי 200 טוב מבוש בדקתי את זה אצל כמה שקנו בוש וסימנס אלה עם הסימנס הרבה יותר מורצות. בבוש הרבה יותר בעיות.סימנס הוא אחד מ'סוגיו' של בוש..
הייתה לי מכונת כביסה של בוש הרבה שנים. מהתחלה לא הייתי מרוצה מאיכות הניקיון, וגם היו סוגי בגדים שנוצרו בהם חורים קטנים מהמכונה.לא יודעת עובד פי 200 טוב מבוש בדקתי את זה אצל כמה שקנו בוש וסימנס אלה עם הסימנס הרבה יותר מורצות. בבוש הרבה יותר בעיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: