אשמח אם תבדקי לי מה הדגם/לינק, ואולי מה שמוכרים בארץ נעשה עם איזה שינוי בסכינים?אנחנו קנינו במרכז האלקטרוניקה בירושלים את הדגם שאמרו לנו שיש עליו אישור מהרב דביר (ע"פ הוראת הרב שואלמן שליט"א).
אח"ז מצאתי את אותו הדגם באמזון בחצי מחיר אז כדאי לבדוק
אינני זוכרת את המספר דגם והבנים לא בבית
"אמרו לנו"הדגם שאמרו לנו שיש עליו אישור מהרב דביר (ע"פ הוראת הרב גואלמן שליט"א).
https://www.amazon.com/Philips-Nore...d97-4a24-afaa-ce0c3cc5eeb2&pd_rd_i=B0842YP97Wאשמח אם תבדקי לי מה הדגם/לינק, ואולי מה שמוכרים בארץ נעשה עם איזה שינוי בסכינים?
אם יש המלצות נוספות נשמח.
אני מוכנה לכתוב אישור אם אתה רוצה"אמרו לנו"
בשר אתם גם קונים על סמך "אמרו לנו"?
אין שום אישור כתוב של הרב הנ"ל על המכונה!!
המכונה הכשרה היחידה היא של הרב גרוס
אם אתה רוצה את הטלפון שלו אני יכולה להביא לךהרב גואלמן בדק את המכונות? או שהוא סומך על הרב שמתיר בע"פ ולא מוכן בשופ"א לכתוב את האישור?
אשמח לצורך ענין אחראם אתה רוצה את הטלפון שלו אני יכולה להביא לך
במקום @ליטאי פשוט הייתי קורא לך ליטאי חוצפןהרב גואלמן בדק את המכונות? או שהוא סומך על הרב שמתיר בע"פ ולא מוכן בשופ"א לכתוב את האישור?
איזה מכונה זוהיותר טוב זה מכונה בשם פיליפס בהכשר צומת שנבדקה ע"י כמה רבנים בניהם ראש הישיבה הגדולה ביתר עילית הרב אקרמן ועוד שהכשירו את המכונה.
מחיר המכונה יכול לנוע בין 100 ל 200 עד כמה שזה הזוי
מכונת פיליפס די מוכרת,איזה מכונה זו
זה אותו מכונה שהרב דביר התיר?
ויקרא דיגמה בישראל?מכונת פיליפס די מוכרת,
לא יודע מה הרב דביר התיר.
סוף סוף כל שפויאני לא לוקח סיכון של מאות אלפי לאוין,
בשבוע...!
מי למשלהרב אקרמן ועוד
להבנתי זה לא אותה מכונה אבל אינני יודעת אם הרב דביר בדק ופסל או שהוא פשוט לא בדקאשמח לצורך ענין אחר
איזה מכונה זו
זה אותו מכונה שהרב דביר התיר?
התכוונתי מה מס' טלפון של הרב דבירמס' טלפון של הרב גואלמן הוא 0533109175
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: